Mikor számít egy kormány kormányképtelennek? Az neked ezek szerint nem számít kormányképtelenségnek, ha a kormány tönkrevágja a forintot, ezzel 50%-os élelmiszerinflációt okozva,a benzinárat egekbe lökve, a tanárok bérére sapkát húzva.
"De a 15 %-os nyugdíjemelés és az elveimhez ragaszkodás - amivel
szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy az ország kormányképtelen kezekbe
kerüljön - elég fizetség nekem." . És ugye azt is kiszámolod nekünk, hogy 15 %-os nyugdíjemelés és 22,5 %-os infláció mellett nő a nyugdíjak vásárlóértéke. Úgy mint a minimálbér esetén:))))
Úgy látom sajnos mégis komoly károkat okozott a "liberális" propaganda, ha az EP mondja magáról, hogy ügyes, akkor az biztos, hogy úgy is van. Főleg, ha a csinos alelnökasszony ;) Népszavazást kell tartani minden országban, na akkor hamar kiderülne mennyi az annyi. Súgok elenyésző.
en ezt mar az elozo felmeresbol is leszurtem amit korabban linkeltetek meg hogy azert itt magyarorszagon a tobbseg ukrajnat tamogatja.Nem vagyunk hulyek a valasztast is tuti elcsaltak mert nem letezik hoyg ennyiszer 2/3-a legyen egymas utan.Pl tegnap tudtam meg hogy 1 lakasba anno 170 karpataljai magyar volt bejelentve.
Ezzel a valasszal si magadat egetted be megint csak.Igy tovabb Es ahogy elnezem euler posztjat sztem jovore kb magyaroszag 60% fog a mellet kiallni hogy urkajnat kell segiteni xD Mond meg a kiralyodnad hogy a propaganda csak kidobott penz.Lehet jovore te is eltunsz mert mar teegd se fognak fizetni.
akkor erre valaszol jez egy egyzseru kerdes melyik hozzaszolasomat jelentetted amiert 20 napot kaptam?Es amerika milyen teruletet csatolt a sajat orszagahoz Iraktol? Talan ezekre tudsz valaszolni.
Erre csak akkor válaszolnék, ha megértenéd a válaszom lényegét. De tudom, hogy erre nem sok esélyem van, azt pedig nem szeretném, ha ebből egy, vagdalkozó jellegű, további értelmetlen vita keletkezzék. :)
ORBÁN VÉGJÁTÉKÁT MP FEDEZI ?
2022: Orbán legyőzhető