Topiknyitó: euler 2020. 04. 18. 23:20

ORBÁN VÉGJÁTÉKÁT MP FEDEZI ?  

Topik indítónak egy cikk:
2022: Orbán legyőzhető
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
euler 2022. 12. 23. 22:00
"Na, hát Brüsszel Boldog Karácsonyt kívánt Orbánnak! 
A Spiegel és a Bloomber értesülései szerint a kialkudott 6,3 milliárd euro helyett mégis befagyasztják, mind a 22 milliárdnyi támogatásunkat, hogy nyomást gyakoroljanak a kormányra!! 
Szép volt faszikám, győztél!" (Vastagbőr FB)
.
Ez a teljes 7 éves kohéziós alapot érintené. Igazából nem meglepő, korábban is mondták, hogy előbb teljesíteni kell a feltételeket.
https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-12-23/eu-freezes-almost-22-billion-in-hungary-funds-in-blow-to-orban
euler 2022. 12. 22. 10:15
Hadházy Ákos:
"Ha év végén ki kellene választanom a legsúlyosabb ügyet, amivel foglalkoztam, ez lenne az. Ez olyan szemtelen, a legmagasabb szintről asszisztált lopás, hogy mégegyszer megosztom a hírt: még a NAV is kénytelen nyomozni. (...)
Geotermikus Imre, és a fecskendőgyára.
https://www.facebook.com/hadhazyakos/posts/pfbid02TrWqcnJ3kD5pkT5DTokscHtDyLeYU2ud63Lmzazh5B6hec4rbuQczyCweirRKHaNl
Dehogynincs
Dehogynincs 2022. 12. 19. 13:43
Előzmény: #6312  euler
Németh Szilárd erősen felelős azért, hogy a honvédelmi minisztérium államtitkáraként és a honvédelmi és rendészeti bizottság elnökeként 2015-ben négyszázezer illegális migránst engedett át Magyarországon azért, hogy Európa minél kevésbé legyen keresztény és fehér, de minél inkább képviselje az iszlám értékeket.
euler 2022. 12. 19. 09:38
Előzmény: #6316  Peterbond
Németh "úr" echte nacionálfasiszta, nem "kicsit".
Peterbond 2022. 12. 19. 09:25
Előzmény: #6313  Karvalytokes
Vannak szintek. Hitler is büszke volt a kultúrájára. kicsit túlságosan is. mindenhova azt akarta betolni a faji felsőbrendűségét. Németh úr is kicsit ebbe a hibába eset. 
Peterbond 2022. 12. 19. 09:24
Előzmény: #6314  Peterbond
Mondom mindezt amúgy úgy hogy végig az argentin VB győzelemnek drukkoltam és Messit tartom a valaha volt legjobb focistának.
Peterbond 2022. 12. 19. 09:23
Azért szólhatnának neki hogy a focit nem "rassz" alapján játszák és nem  kultúra sikere egy-egy focimecs ahogy az NBA sem a fekete kultúra sikerét jelenti. Imádo hogy ezek az idióták a foci elemzéseikkel csak odáig jutnak el hogy "a térdeléő angolok kiestek" meg "a szivárványozós németek kiestek" mintha bármi köze lett voln ennek a sikerekhez illetve az egyes ideológiáknak a helyessége kapcsoltban volna a sportsikerekkel.
.
Csak mert szólok akkor a legangyobb kommunista  időkben volt csak igazán jó a magyar foci ( Arany csapat pl ). Egy Rákosi ideológiát képviselő ország lett akkor VB 2. helyezett.
.
Amúgy a Francia válogatottban arányában többen beszélik a Franciát és többen születtek Fracniaországban mint a magyar válogatott kezdője.
Karvalytokes
Karvalytokes 2022. 12. 19. 08:51
Kultúrorszàgban rendszerint szólàsszabadsàg van..Kultúrájàra büszke embereket csak liberâlbolsevik orszàgokba vonnak felelősségre...
euler 2022. 12. 19. 08:36
"Fehér, keresztény, európai értékeket képviselő ország lett a világbajnok. 
Hajrá, Argentína!   (Facebook/Németh Szilárd)
.
Kultúrországban – tehát bárhol máshol, a dzsungel közepén is – ha egy politikus ilyet ír ki a közösségi oldalára, és az az ország éppen nem náci vagy fasiszta, egy ilyen poszt után másnapra a politikusnak már nem az irodájába kellene menni, hanem a bíróságra. Aztán meg munkát keresni. Nekem egyetlen jelzős szerkezet jutott eszembe Németh Szilárdról: rasszista fasz." (S. E.)
Csakegyolvaso
Csakegyolvaso 2022. 12. 18. 21:50
Előzmény: #6310  Madeinhungary
xD Volt o mar minden is xD
Madeinhungary 2022. 12. 18. 20:07
Előzmény: #6309  signal2
Hazugság! Mindjárt jön mekmek mester és elmagyarázza, hogy amikor jegybankelnök volt, ilyenek nem voltak. 
Sehmet
Sehmet 2022. 12. 18. 14:41
Előzmény: #6306  euler
Sík Endre egy balliberális szociológus, a megállapításainak egy részével egyet is értek, de a következtetései rendre félrecsúsznak. A Népszava cikket ugyan nem olvastam, de a Mandinerből tudtam, hogy van ilyen cikk. Most elolvastam, és úgy vagyok vele, ahogy fent írtam, sok helyen állnak a megállapításai, de a követeztetések vonatkozásában vannak fenntartásaim. Egyébként ezzel kapcsolatban egy kicsit más aspektusból, vajon nem hosszabbítja-e meg a demokráciába és a piacgazdaságba történő átmenetet a velünk élő szocializmus, ami alatt az itt ragadt, szocializmusban szocializálódott politikai elit mentalitása, valamint az utódpárt(ok) szellemi és vagyoni öröksége, stb. Persze, erre nem egyszerű a válasz, de lehet, hogy Dahrendorf erre is figyelemmel volt, amikor a három 6-os bummot leírta.
Sehmet
Sehmet 2022. 12. 18. 14:31
Előzmény: #6306  euler
Szerintem az hazudik, aki azt állítja, hogy nem szoktam elolvasni! Megnyugtatnak, bencés diákként a Tőkét, A német ideológiát, de Lenintől a Mi a teendőt is elolvastam, most nézem az ATV-t (még a Fórumot is, ahova néha be is telefonálok). és olvasom az ellenzéki oldalakat, ugyanis a megalapozott érveléshez ismerni kell a másik állítását, nézeteit, mert különben az nem ismert tagadásán kívül érdemi vita nem alakulhat ki!!! Ez persze nem azt jelenti, hogy egyet is értek velük, de a megismerésüket nélkülözhetetlennek tartom! Ha ezzel nem értesz egyet, akkor sajnállak!
euler 2022. 12. 18. 14:20
Előzmény: #6305  Sehmet
Legalább ne hazudj, hogy el szoktad olvasni!
Aki képes zorigót linkelni annak a gyomra nem veszi be ezeket, azok bayer szintjén vegetálnak.
Jelen írás pedig lényegében feldolgozza és alátámasztja Filippov Gábor sokkoló cikkét egy olyan országról, ahol az állami szervek a felszín kozmetikázásán, a cifra nyomorúságot toldozgató-foldozgató transzfereken túl egyáltalán nem foglalkoznak a szegénység problémájával. Tizenharmadik éve nem foglalkoznak vele.
Ezért dagonyázunk a szarban, ezért él közel 1 millió ember mélyszegénységben és marad is ott élete végéig, ezért Magyarország az EU második legnyomorultabb országa. 
Mert ahogy az elején említett Sík Endre szociológus mondta, a propaganda lenyomja a valóságot, ha úgy tetszik, a kormányzati bűnbakképzés és a félelemkeltés bármikor felülírja a korgó gyomor parancsát. A kérdés úgy szólt (a Népszava által készített teljes interjút ajánlom szeretettel), hogy és meddig lesz képes lenyomni a valóságot a propaganda? 
(Fogadd ajánlásnak a fentieket az írás értő olvasásához, onnan vett idézetekkel!)
Sehmet
Sehmet 2022. 12. 18. 13:54
Előzmény: #6304  euler

Lehet egy naiv kérdésem?
Mióta tekinted objektív, ideológiamentes, irányadó oldalnak a Kolozsvári Szalonnát? Az olyan Amerika Népszava szint - szerintem, bár el szoktam olvasni mindkettőt.
euler 2022. 12. 18. 13:38
Előzmény: #6303  Madeinhungary
"A jövő félanalfabéta, kiszolgáltatott generáció a Fidesz örök uralmának biztosítéka. 
A hithű, ámde nem örökéletű fideszes nyugdíjasok helyére kell az utánpótlás.  Nem a nyomorból való kitörést, a versenyképes tudást biztosító oktatási rendszer kell az országnak, hanem az állampártnak kell a hatalmát biztosítani képes jövő generáció, amelyik még annyira sem képes az önálló gondolkodásra, mint az elődei. 
Akinek szerencséje van, úgy megy el, hogy hátra se néz. Akinek nincs, az vagy ellenáll és belefárad, vagy elfordítja a fejét és megúszásra játszik, a zöm pedig idomul és zabálja rendületlenül a tudatmódosító hülyepropagandát. 
Közben a király maholnap felteszi a fejére a koronát, az ország meg fehér helyett egy rohadt sötét folt lesz Európa térképén. Vagy még az se."
Maradjon szegény, függjön az államtól, legyen kiszolgáltatva a hatalomnak, és kussoljon
Madeinhungary 2022. 12. 18. 13:30
Előzmény: #6302  euler
Évek óta mondom, hogy az oktatás és az eü ugyanarra megy: ha van pénzed (plusz pont a protekció), máris kapsz magánba jó minőséget. Most az oktatás következik, egyre több magániskola megjelenésére lehet számítani. Akinek meg nincs pénze, marad (a gyerekeivel együtt) a lerohasztott állami rendszerben.
euler 2022. 12. 18. 13:06
Fejlődés helyett csak egy szűk elit arcpirító sebességű gazdagodását láttam, a folyamatosan leépülő egészségügyet, a szakadék felé száguldó oktatást – írja egy csalódott Fidesz-szavazó.
Nem ilyen jövőről álmodtam
sityaki 2022. 12. 16. 15:56
Előzmény: #6284  Sehmet
Én jelenleg egy kalózpártot preferálok, ahogy te is. (Habár nem ugyanazon országban.)

Topik gazda

euler
2 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek