Végre kezdik alkalmazni a természet törvényeit. Ha valamit nem tudsz bizonyítani, akkor abban hihetsz csak. Ha nem tudod bizonyítani, hogy az autizmus függőségi kapcsolatban van az oltásokkal, akkor kutass tovább és hidd el addig is, hogy igen. A másik irányba, ha nem tudod bizonyítani azt, hogy az oltások nem állnak függőségi kapcsolatban az autizmussal, akkor kutass tovább és addig is hidd nyugodtan, de ez így van. Bármelyik irányból közelíted, jelenleg a tudományos bizonyíték hiányzik.
Ugyanezt nyugodtan használhatod a Covid oltásra is. Én nem hallottam még semmi bizonyítékot egyik irányból sem. Azt viszont, hogy a kollégáim sűrűn és komolyan betegek, azt látom. Ha jól tudom, akkor 10 év mire egy oltást kiadnak a piacra normális esetben. Tovább kell kutatni.
A gyermekkori oltásoknál pedig nyilván oda kell figyelni arra is, hogyan változott meg maga az oltás az elmúlt 60 év alatt, mikor és miben változtattak rajta.
Ugyanezt nyugodtan használhatod a Covid oltásra is. Én nem hallottam még semmi bizonyítékot egyik irányból sem. Azt viszont, hogy a kollégáim sűrűn és komolyan betegek, azt látom. Ha jól tudom, akkor 10 év mire egy oltást kiadnak a piacra normális esetben. Tovább kell kutatni.
A gyermekkori oltásoknál pedig nyilván oda kell figyelni arra is, hogyan változott meg maga az oltás az elmúlt 60 év alatt, mikor és miben változtattak rajta.
KoronaVírus