Én betettem egy 2600-as eladási megbízást. Minden lehetséges ennél a részvénynél, de leginkább semmi nem szokott bejönni. Nem transzparensek, ha tudja valaki a fair árát beírhatná!
Igen jól hallottad! Lehet meg is lesz a jövő héten! Adná az Isten! De nagyon kell figyelni, mert itt ebben az illikvid papírban pillanatok alatt lehet örömködni és sírni is!
Tegnap érdekes nap volt mert mindkét papírt vették.Pensumot biztos nem 8 ft-os osztalék miatt tépték🙂 Azért Őrmestert is csipegették... Valami nagyobb dolog lehet a háttérben?!🤔
Én nem hinném, hogy eddig azért nem kereskedtek vele, mert nem neres papír, de most majd rákapnak. Ezek bénák voltak eddig és azok lesznek ezután is. Az az együttműködés az Őrmesterrel hozott már hasznot? A belengetett akvikból megvalósult már valami? Miért csak jelentéktelen osztalékot fizetnek? Mi értelme tartani, ha eladni nem lehet?
pont most akarsz tőle megszabadúlni?V. Formailag vagy ténylegesen is NER-független vállalatok (12 cég)OTP Bank Nyrt., Magyar Telekom Nyrt., Zwack Unicum Nyrt., ANY Biztonsági Nyomda Nyrt., Duna House Holding Nyrt., Finext Nyrt., Graphisoft Park SE, Kulcs-Soft Nyrt., Masterplast Nyrt., Őrmester Nyrt., Pensum Group Nyrt., Polyduct Nyrt.
Pensum Group Nyrt.
https://www.bet.hu/newkibdata/128349110/Nyelvhasznalat_2020_01_27.pdf