Az alábbi linken olvasható bejegyzések alapján komoly egészségügyi problémával néz szembe a Világ, ami rövidesen jelentős hatással lehet a világgazdaságra is
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live
Ki lehet használni a dolgok rezgését. Minden valamire való dolognak így a vírusnak is rezgése van. Egy adott jelre mint hívó szóra a saját rezgésével válaszol. Ez egy pár perces diagnosztika és ki van mutatva. Fénysebesség egy PCR v gyors teszthez képest és nem téved. Aminek rezgése van az ellen rezgést lehet létrehozni, ami kioltja majd szétzúzza a cél rezgést illetve ami rezgett, jelen esetben a vírust. Nem egyet, mindet adott területen. Egy testben, egy szobában, egy plázában. Nem az immunod csinálja, a bejuttatott rezgés. Nincs apró betűs rész, mellékhatás meg long Covid. Kb fél óra alatt KO és a nyirok rendszer viheti a klotyóba. Egy baja van, bannolják. A tőkés, mert a vakcina az üzlet. A nyugati orvos, mert a biofizika nem orvostudomány. Stb. Ettől függetlenül a vakcina életet menthet. De jelen állapotában roncs Derby, nem Forma 1. https://www.walesonline.co.uk/news/uk-news/ads-banned-claiming-bio-resonance-20771494.amp
Astrát, amelyet több országban betiltották, majd engedélyezték! Arról nem volt semmilyen információ, hogy miért tiltották, vagy miért engedélyezték. De azt az érzés amit én átéltem a legrosszabb, "jóindulatú" akarómnak se kívánok. Doki elmondta egyértelműen, hogy olyan állapotban vagyok reggel nem biztos, hogy kinyílik a szemem. Tüdő kapacitás 15%-s volt, ez annyit jelent, hogy bármikor elájulhattam volna, vagy bármelyik szervem, károsodhatott volna. Ez csak azon múlott, hogy amikor bekerültem a kórházba, akkor hátulról is ultrahangoztak. Megmutatta az eredményt, és tényleg ennyi volt gond. Hátamból kiszivattyúzták azt a több mint két liter folyadékot, de utána szinte futni tudtam voltam .... mostanra már igen!
"Algore professzor úr ezt nem fogja sose megmondani, hogy mi a francot csináljon egy nem túlsúlyos, nem cukorbeteg 30,40,50,60,70 éves." . Talán, ha megírnád hogy a 30-as, 40-es, 50-es, 60-as, 70-es korosztályból évjáratok szerint hányan haltak meg ez idő alatt, " Algore professzor úr" is meg tudná mondani, mit csináljanak a nem túlsúlyos, nem cukorbeteg emberek. Gondolom ennyi idő alatt a rendelkezésedre állnak ezek a részletes adatok.
A Nature-ben megjelent kutatas cime egyebkent arra utal, hogy egy olyan krealmany letrejotte, amit a tudosok csinaltak, es ami elkeruli szinte teljesen a vakcinaimmunitast, genetikai okok miatt nagyon valoszinutlen hogy letrejonne, ezert nem nagyon kell tartani egy ilyen kreacio megjelenesetol a termeszetben. Olyan genetikai akadalya van (genetic barrier), amit nem tudnak megugrani a variansok.
Itt egy kutatas, ahol antitestekkel teli plazmaban tenyesztettek SARS-Cov 2-t, es kitenyesztettek tobb, mint egy tucat kulonbozo mutacioval rendelkezo kulonfele virust, amelyek az antitestes vedelmet valamennyire kikerulik. Majd fogtak ezek kozul a legelkerulobb tucatnyi mutaciot, es beleraktak az osszeset egy mesterseges krealmanyba. Az a krealmany a vakcina immunitast szinte teljesen kikeruli, a termeszetes immunitas tud csak valamit kezdeni vele. A (vuhani) antitestek ugyanis alig tudnak kotodni ehhez a tuskehez. Nagyon hosszu es faradtsagos labormunka volt egy ilyet letrehozni. A neve PMS20. (Polimutans tuske) https://www.nature.com/articles/s41586-021-04005-0 No, a kovetkezo abran az latszik, hogyan viszonyul egymashoz, a termeszetbeni variansok eseten a tuskehez kotodese az antitesteknek ehhez a labor teremtmenyhez. Az is latszik, hogy egy bizonyos szint ala a "termeszetesek" nem tudtak lemenni. (es nem is a delta a 'legelkerulobb', mert a mutaciok mas szempontbol hatranyisak lehetnek) https://pbs.twimg.com/media/FF9aokoUYAQxAlZ?format=jpg&name=large Es ott van az omikron is az abran. ... Aki erti, hogy ezt miert hoztam fel, annak itt lathato, hogyan terjed az omikron Daniaban. https://pbs.twimg.com/media/FGA5i8yXIAQUF59?format=png&name=900x900 Ahol megjelenik, ott azonnal terjed, mint a szelvesz, olyan sebesseggel es utemben, amit soha nem lattunk. Napok alatt szetterjed mindenhova. Eddig azonban sehol nem jelent meg es sehol nem terjedt. Marpedig, ha megjelenik, akkor terjed, nincs kerdojel, hogy terjed vagy sem. Szoval eddig sehol nem terjedt, de most a del-Afrikai azonositasa elott megjelent a nullarol egyszerre 38 orszagban es terjed mindenhol azonnal. Just saying. (az eddigi tapasztalatok alapjan a virus rettento enyhe, tartani nem kell tole, sot a tuskefeherjeje artalmatlanabb, mint a korabbiak - ezert sem okoz leguti tuneteket peldaul) (aki oltakozason gondolkodik, annak esetleg erdekes lehet, hogy az omikron tuskefeherjeje kevesbe veszelyes, mint a vakcina vuhani tuskefeherjeje) (de azt is tudni kell, 1-2 honapig meg biztosan a delta lesz a dominans)
A mínuszok az nagy ívben...:még ha volna köze a hász tartalmához,még csak csak... De ahhoz van legkevésbé: hülyéjét nem érdekli a tartalom (ez érthető!), csak a nick nevet nézi. Erre jöhet vagy 20! :-)
Próbáltam már néhányszor elmagyarázni, de azt látom, hogy a lényeg nem jött át! Ez nem oltás, hanem vakcina teszt, amelyeket először egereken, patkányokon, emberszabásúakon .. és végül embereken tesztelnek. Most mi vagyunk az egerek, és azt nézik, hogy mitől halnak meg az emberek. Én is kaptam két VAKCINÁT, és majdnem beledöglöttem ... ha lehet akkor a harmadikat nem kérem sem az összes többit! Ha ez védőoltás lesz, akkor igen, de addig nem szeretnék kísérleti egér lenni.
Ertelmezesi nehezsegek mellett mindegy hanyszor lett elmondva. 10 millio szemelyre szolo ajanlast senki sem fog adni, de nem is ez a cel. A cel, hogy az informaciok birtokaban mindenki maga donthesse el, hogy neki mi fontosabb, neki mi az elfogadhato. Mindenkinek sajat dontese kellene legyen, ami persze csak ugy tisztesseges ha az informaciok is meg vannak osztva korrekt modon. Hazugsagok tengereben nehez. En mindenkire rabizom, hogy dontson sajat belatasa szerint. Az oltasellenes "hitteritesem" ennyire fanatikus.
CoronaVirus
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live