a korábbi vásárlásaim dátumát azért takartam ki, mert senkinek semmi köze hozzá, hogy mennyi profitom / vagy bukóm van a papíron. Az utolsó vételeim dátumát azért nem takartam ki, hogy mutassam, hogy még a közelmúltban is vettem belőle... Na, most, hogy tisztáztuk, hogy alaptalan volt a vádaskodás, hogy részvény nélkül ugatnék, haladjunk tovább...
rosszul érzed... https://ibb.co/20h6tgPH Ennyit a feelingről... de tégy, ahogy akarsz, én az objektivitásra és a racionalitásra buzdítok és a tényekre alapuló kommunikációt preferálom.
Lassan nyithatsz egy masik topikot mert,ha a tobbseg tovabbi visszajelzeseket kuld akkor azt figyelembe fogom venni. Egyebkent erzesem szerint rv nelkul vagy.
válaszoltam... és rámutattam, hogy miért is sántított a versenylovas példa... ;) racionálisan fórumtársak, racionálisan... próbáljátok ki, felemelő érzés!
Nem fog egyértelműen válaszolni a topic egyrészt- másrészt mágusa a fórum független és objektív Nagy Attila Tibora. Sőt, rosszul tetted fel a kérdést is :))) R:1581.-
kérlek pontosan idézd, hogy mikor, melyik posztomban voltam dehonesztáló??? vagy felsőbbrendű?? épp az előbb engem sértegettek és minősítettek... mégse megyek sírni, mint egy durcás óvodás... Köszönöm fórumtárs, hogy házmesterkedsz... gratulálok hozzá :D
a példád egy icipicit sántít, de segítek és a példádon keresztül elmagyarázom, hogy mi is a bibi... Van egy versenylovad, kurva sok pénzt beleraktál, azok is kurva sok pénzt beleraktak, akik tőled szerezték rá a pénzt ilyen-olyan módon, tehát kibaszott sokba van a ló... szép, gyönyörű, de nincs beleszólásod, hogy mivel etessék, hogy milyen istállóban tartsák és hogy milyen versenyen induljon.... na, így már kapizsgálod, hogy mi a gondja a jelenlegi kormánynak?
most is vakon vagy, ahogy sok minden másban... mivel fogalmad sincs, honnan is lenne, hogy nekem mennyire jött be az élet, így ezen hozzászólásod is csak azt bizonyítja, hogy mennyire képtelen vagy elfogadni a valóságot... szomorú
Ezzel sincs baj kulfoldon csak itthon. A konkret peldara utalok. Sara es Gelli egy magangepen. Es? Magantokealap es? Ezzel csak annak van baja aki parizert evett 30 evig es akkor mas se egyen csabait, megha neki is adna belole.
Ezzel sincs baj kulfoldon csak itthon. A konkret peldara utalok. Sara es Gelli egy magangepen. Es? Magantokealap es? Ezzel csak annak van baja aki parizert evett 30 evig es akkor mas se egyen csabait, megha neki is adna belole.
Nem az a lényege így volt e értsd már meg. Egy közgyülés közléséhez miért tartozik hozzá? Inkább csak nem akarod valamiért meglátni, hogy minél negatívabban igyekeznek feltüntetni a céget és ez az ellenséges hangvitel uralja az egész sajtót így akarják megutáltatni a szavazók előtt a forájdzsit.
cuki, ahogy nyomatják a valóságtagadó szektások ezt a lumpenproli dumát... a propaganda agymosása nem maradt eredménytelen... :D Én mondjam meg neked, hogy mi a NER? 16 éven keresztül mantrázták neked a fideszes politikusok és a fizetett propagandisták is... nagyon nem figyelhettél az elmúlt másfél évtizedben akkor, ha most engem kérdezel ezügyben... Nagyon kérem a tisztelt fórumtársakat, hogy a képmutatást ne erőltessük egy tőzsdei topicban, amelynek alapja a racionalitás és az objektivitás lenne... köszönöm
nem a 4IG a mumus, hanem a tulajdonosi körben megjelenő magántőkealapok és a mögöttük megbújó ner-es oligarchák. Annak felemlegetése, hogy Jászai egy OTP-s luxus magángépen együtt utazott másfél éve (annyira azért az nem volt régen!) Orbán Sárával és annak családjával szintén ténykérdés; ha jól emlékszem, a 4IG még külön nyilatkozatot is adott ki az eset kapcsán
van, már hogyne lenne... miért lep meg, hogy a képmutatás ellen felszólalok??? a tény, attól még tény marad, ha nem is vesztek tudomást róla... ezt papolom már hosszú hetek óta, hogy ha marad a jelenlegi tulajdonosi (és irányítási) struktúra, az nem sok jót kecsegtet... nem értem, hogy mit nem értesz
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.