Csak bele kell menni, rendben. Tavaly már volt 6000-s jóslat, de nemrég is volt olyan vélemény, hogy ha a Fidesz lenne, akkor most 8-10k lenne. Na ezek olyan vélemények, mint a .... Ezzel szemben a tények! 4100ról 16xx. Értem én, hogy majd ez meg az lesz és akkor csillagos ég! Kérdezd meg azt, aki a 4800as pakkon ül. Azt is értem, hogy szimpatikusabb az álmodozókat olvasni, mint a fájdalmas tényeket. Egyéni dolog. Most 16xx van, pont. Ez nem vélemény, harem TÉNY. És a 4igről szól.
Ne feledd, hogy minden nézőpont kérdése... Én pl 10 hónap alatt itt elvesztettem a tőkém több mint felét. A 4825-ön vásárolt packom jelenleg 66,22% mínuszban van. (Tudom, èn bajom, hogy eddig tartom, de ez most nem erről szól.) Sima állampapírral kb 60%-al lennék beljebb. Nekem pl már az is hatalmas siker lenne, ha a tőkém vissza jönne. Szóval, mindenkinek mást lát ebben is. Legalább, visszajött a pénzük.
Tehát ha jól értem, a magyar befektetők 9 év után visszakapták a befektetett tőkét. (pénzüket)..... Fantasztikus! Tényleg hatalmas siker! -- Sima állampapírral, 9 év alatt minimum megduplázták volna befektetésüket.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.