Nagyon rég írtam be, csendben figyeltem az eseményeket...csücsülve a pakkon! Amikor tavaly januárban belevettem először nem 1-2 évben gondolkodtam...ez most sem változott! Elon velünk van...Petikének meg megnézném a lekávézott fehér ingecskéjét, amikor ránéz ma záróban a 4iG-re...1600-on kellett volna venni fiacskám...hajrá 4iG!
Még egyszer: ha Elon Musk egy ilyet posztol, az a világon mindenhol 50-150%-os árfolyamrobbanást okozna! Épp ideje volt, hogy meginduljon!!!! Semmi meglepő nincs benne, sőt.... r1850
Ez szuper, de kérdés az, hogy ez profitrealizálás-e vagy más. Én más okát nem látok, tehát kiszállok most. Mindenkinek további jó kereskedést és nagy-nagy nyereséget!
Az èn meglátásom szerint a kabarè hivatal azaz az NVVH valamit fog találni de a 4ig nemzetközi kapcsolatai miatt inkább finomítasok lesznek a szerződèsekben. Ès Musk ha akarja mellényzsebből is ki tudná fizetni a magyarországnak "járó" pènzeket de nyilván nem teszi . Nos MP nek egy ilyen emberrel is harcolnia kell mostmár 4ig kapcsán , sok sikert!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.