Vagy lemondott magától, vagy jelezték le kellene mondani - amíg lehet. Köztársasági elnököt is leléptetik, szöval széllel szembe kár pisálni. Én inkább arra gondolok, nyomatékos jelzésre lelépett. Az egyezségek megindultak, lépésenként pedig bedarálják ha nem lép magától arra amerre mondják neki. A kérdés, hogy a kisbüfik hogyan fognak járni. A nagyok mindig jól járnak.
Azt nem mondja senki, hogy minden rendben van. Azt sem lehet tudni lesz-e újra 5K és mikor. De miért kell tovább rontani a helyzetet? Te sem tudsz ugyanúgy előre semmit, mint én. De ezeknek a hozzászólásoknak senki nem veszi hasznát, csak az, aki még nem vette észre, hogy már 2K alatt van az árfolyam. Ilyen meg szerintem nem sok van. A bizonytalanok könnyebben dobhatják a papírt, az árfolyamot meg az biztos nem viszi felfelé. Az meg hogy mitől esett, azt kellene tudnod, ha 18 éve tőzsdézel. A kedvencpapíromnek miért emelkedett az ára egy hónap alatt a 13X-ra és utána miért esett le ötödére? Az a papír is egy pohár g.ci lett? Biztos az ottani fórumon is voltak akik eladásra ösztökéltek másokat, de egy év múlva még meghétszerezte az árfolyamot. Ez a tőzsde. Aki 18 év alatt erre nem jött rá, hogy ilyenek előfordulnak, az rossz előadásra vett jegyet.
Sokat gondolok rá hogy nem ugyan azt a kereskedést nézzem nap mint nap mint a felbeszélők pedig 2 helyen is van real timeom mind1.. majd lesz jobb is 1x
Ezekre régen rali volt, most pedig na... Nem akarok semmi jó elrontója lenni, nem ezért küldtem be :D Nem fog az a szerződés-aláírós toll az elmúlt hónapokban, cserélhetnének benne egy tintát :)
Nem csak te nem értesz hozzá mindenki csak irja a saját poziját vagy amit szeretne magának..csak azok tudják akik ezt irányitsák minden nap senki más hidd el nekem...
Szerintem, simán csak rossz szemszögből nézzük. Nem esett a papír, hanem itt van a helyén. Nem az 1800 - 1900 az abnormális, hanem a 4965 volt. Persze, engem sem vígasztal, hogy kitömtek mint a szart, de kb ahogy tisztul a kép, egyre inkább ez látszik. Ui: egy károgó véleménye, ne hallgassatok rá!
Holnap az lesz erre mégtöbbet szokott esni csak már nem mertem beírni..mert..pedig mostanába ilyenre többet szokott esni mint egy szokásos esős napom egy +1,5% buxnal...
Tavaly túl lett tolva nagyon . Én egyenlőre fél éve úgy látom a Föni elmegy mindenhova tárgyalni , készülnek a fotók . Kicsit lufi érzésem van de én nem értek hozzá !!! Vannak itt okosabbak . Most óvatos mindenki ezzel a részvénnyel sokan megégtek itt.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.