Attol, hogy te qva okosnak kepzeled magad, az nem jelenti azt, hogy mindenki mas hulye. En a tapasztalatomat irtam a reseiddel kapcsolatban, engem viszont masfele resek jobban vonzanak , mint a tozsdei, de jo szorakozast neked ezekhez.
Beminuszoltam pár beirast, azert itt nagyon sok feligazsagot lehet olvasni. Es ezek a beirasok mar egyszer voltak a 3000 es leszurasnal, aztan az elso 2000 s leszuranal es most. Mindenki szerint az 5000 huf volt a normalis ar , es nem ez az 1800 ahol fel evig gyujtotte az erot, vagy a 900 , ahonnan indult. Kicsi a kozkezhanyad, rengeteg a bennfentes jatekos, kevesen latnak igazan tisztan. Konnyen manupilalhato az ar. Es meg is volt az orok elet nagy terv, csak a fonit elkergettek. Jopar csontvaz hullik meg ki, es ha nemnis, egy biztos: a vegtelen tularazott szerzodesek koranak vege, a palyazat nelkuli penzesonek vege es a kamat nelkuli orias likviditasnak is vege. A ceg elvan adosodva, es ha ebbe a piramisba bedugnak egy botot, nagyon ronda dolgok tortenhetnek. Ezt latjuk most az arfolyamban. Jo hirekre emelkedni fog, de rosszakra meg tudhat esni. Szerintem. Itt az alja... aki irja, honnan tudja? Sehonnan...
Igen, itt pont arra a 75%-os hozzájárulási szabalyra gondolnak. De ezt hiába viszik le, attól az még csak hozzájárulás. Illetve a Ptk-val nem biztos, hogy összhangban lenne, hiszen mondjuk egy 50% alá történő módosítás nem a befektetők többségének szándékát fogja kifejezni. De igen, igazad van. A következő hónapokban kiderül, mi lesz.
Én azt tapasztaltam, ha felvillan a zöld jel, hogy rögzítésre került a hozzászólás, akkor az már elküldött Néha telefonon nem villan fel a zöld jelzés és amiatt azt hiheti a hozzászóló, hogy a hozzászólása nem került rögzítésre és rányom újra - így kétszer rögzítve a hozzászólást. Iphone-ról sajnos nem tudok nyilatkozni, de Androidon ez egy gyakori jelenség. Valószínűleg összefüggés van a gyengébb internetkapcsolattal is. Majd keresek egy Apple cuccot otthon, ránézek. Lehet, ott többször megjelenik a hiba (Safari nem egy bika rendszer). Szép napot! Hajra 4iG!!! :)
Olvass több szakmai könyvet és megkapod rá a választ, amennyiben rendelkezel hozzá elegendő ....vel. A rést nem minden esetben tölti be, de javarészt igen. Ennek az okai részletesen le vannak írva szakkönyvekben. Ki vásárol? Ha mindenki egyféle módon gondolkodna, akkor mézet gyűjtenénk és nem tőzsdéznénk. Ezzel arra akarok kilyukadni, hogy ahány kereskedő, annyi féle képpen látja az árfolyamot, ezért a kérdésed egyből értelmét vesztette.
Rutinosan minimális forgalommal lecsorgatták, hogy a következő felnél jöjjenek újabb eladók. Napi átlag nagyon beszédes, mert 2008ft. Ha jövő héten a várakozásaim bejönnek és bejelentik, hogy hazánk is megkapja a SAFE pénzeket, jöhet 1 tartós emelkedés is. Én már szerdára várom a bejelentést. Utána tárgyalhat a kormány a cég tulajdonosaival. (Jászai, Rheinmetall) Megegyezés után jöhet 1 rally és 1 tartós emelkedő trend. Érdemes előtte a téteket megrakni. Én péntektől fullban vagyok. 1966ft és 330milla
Imadom ezt a "rés mániát"... akkor mondja meg nekem valaki, ki az a bolond aki vasarol a "ressel nyitas" felett 5-8%al is, ha torvenyszeru a restoltes? 5 -6eve foglalkozom mar ezzel a reszvennyel es van, hogy a reseket honapokkal kesobb sem tolti be. Nem torvenyszeru! Amit en latok, hogy sajnos meg mindig nincs se lendulet, se bizalom, csak a bizalmatlansag es a napizok.
https://hvg.hu/gazdasag/20260521_magantokealap-magyar-allam-visszaszerzes-kozpenz-tiborcz-meszaros "A lapnak névtelenséget kérve nyilatkozott a Magyar Fejlesztési Bank
egyik vezetője, aki hitelt érdemlően tudta bizonyítani, hogy a
Tiborcz–Mészáros-kör menedzserei annak idején írásban elfogadták, hogy
jogszabályváltozás esetén akár át is adják az érintett magántőkealapok
irányítási jogait az államnak." Az, hogy ez igaz, nem tudjuk, de szerintem 3 hónapon belül minden kiderül. Ha így lesz, hatalmas emelkedés jöhet, mert a részvényből a kockázat kiárazódik és beárazódik a szép jövő. Jelenleg csak az ONE is sokkal többet ér mint 2000ft és akkor hol van többi? 1950ft és 302milla
Erről is írtam. A magántőkealapokat uniós iranyelv szabályozza, a hazai jogszabály nem térhet el tőle. Azaz, nem lehet csak úgy módosítgatni. Kötött pálya van.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.