Legyen Neked igazad! Sokszor kívántam már ezt, nagyon sok 4IG optimistának. Mivel a real 1784, eddig senkinek sem jött be sajnos. 4000-től lefelé olvasom, hogy porszívóznak, gyűjtögetnek, hűtik az RSI-t. Szerintem, meg adják, mint a szart. Mire ezt leírtam, lejjebb mentünk 1775-re. De egy úriember tudjon veszíteni, én ülök az összes papíron a nulláig.
Mindig ez van, amikor a forgalom 200-300 millió alatt van. Szerintem kevés valódi vétel/eladás van, ez egyszerű forgalomgenerálás, talán azért, hogy likvid kategóriában tartsák a papírt.
Az, hogy SAFE nem lesz, az már szerintem beárazódott az árfolyamba. Viszont, ha stabilizálódik a helyzet, az árfolyam nagyon gyors emelkedésnek indul és jó áron már nehéz lesz beszállni. Én úgy gondolom, hogy vannak a hadipari fejlesztéseknek olyan részei, amiket csak a 4ig-nek van tudása, kapacitása megvalósítani. Bátraké a szerencse ...
Sokszor igazat adok, de jelen pillanatban 1000 tetelekel az eladoin es vevoin nyomjak le. Ez kb fel oraja van. Kihasznaljak a panik lehwtoseget, a bizonytalansagot
Pont leszarja... A papír kb az egy évvel ezelőtti árfolyamon van, és megyünk lefelé. Szerintem a SAFE-ből a 4IG-nek nem fog jutni egy peták sem. Azok adják, akik tudják / sejtik ugyanezt. Tudom, sokan levezettétek, hogy dehogynem. Dőlni fog a lé! Ugyanakkor, ha ez annyira biztos lenne, szórnák ki így a papírt? Napi 4-5% mínusszal, ha pár nap/hét után sokkal többet ér?! Lófaszt... Ma eddig esett 83 ft-ot. R: 1787 Várjuk az emelkedést!
Te sem nyilatkoznál. Jobb nem szem előtt lenni még a cirkuszban. Az vörös posztó lenne most, akkora az elszámoltatási kényszer. Vuk megvan? Most a legjobb, amit ilyenkor bárki betámadott tehet, hogy a bölcs, öreg Karak módjára meglapul, és kivár.
Van még egy óra a mai napból . Jászai út fejeben ilyenkor vajon mi jár ? Nem ilyenkor szokták a piacot megnyugtatni ? Gondolom Ő is komoly pénzeket bukik ! Vagy most látunk egy részvény átadást a NERtől a Tisza felé ?
Fél éve lefelé nyomják az árat ! Apránként gyűjtés megy ! A legnagyobb lökés most a SAFE lenne , ha megkapjuk és nem lesz emelkedés akkor ősszel se lesz semmi .
De miért érthetetlen!? Új kormány van, arról, hogy lesz-e safe, semmit nem tudunk, hogy a politikai nagyágyúkhoz mennyire fog hozzáférni Jászai az új kormány mellett, az is egy nagy bizonytalanság, a telkó láb az egyetlen, ami nem hordoz jelenleg magában óriási kérdőjelet. Szvsz idő, mire a piac túlteszi magát ezeken a kérdőjeleken, esetleg történnek olyan dolgok, melyek azt bizonyítják, hogy a kormányváltás nem veti vissza a 4IG-t. Én legkorábban őszre várok érdemi árfolyamnövekedést.
Azoknak írnám megnyugtatásul, akik nem néztek utána, a SAFE pénzeknél: a 2024 november végén benyújtott védelmi ipari tervhez csak minimálisan tudnak hozzányúlni (max 15%-át tudják utólagosan módosítani!).EU-s szigorú szabály, minden igénylő tagországra érvényes!
Van még 7 kereskedési nap, hogy döntés legyen a safe-ről. Május 31. után már önállóan nem kaphatjuk meg, csak más országgal karöltve és akkor azok az országok is beleszólhatnak a hitel felhasználásába.
Valaki gyűjtöget. Megpróbáltam eladóira berakni, azonnal alám rakott. Kivettem, kivette. Vevőiben pedig a 12:36:07 leöntésescske ütán azonnal bent volt a könyvben vételen a kiöntött tételek és magasabbak. Egyet pislantottam és minden ott volt.
Egyértelműen erősödik a kezekben a papir. Nem adják az eladók minden áron egymás elé pakolva. Pedig a tegnapi tájékoztató után, lehetett volna remegés, de nincs szerencsére. Igaza lesz rice2 nak hogy nagy emelkedés jön a papir jó kezekbe kerülésével hamarosan. Elég egy jó hír mint szikra, és gyííí!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.