Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
jofej szerda, 20:20
Játszunk el a gondolattal, hogy esetleg Jászai is a Tiszara szavazott. Nem tudjuk, hogy milyen feltételekkel kapott pénzt a cég, lehet az is, hogy voltak konfliktusok, amiről csak kevesen tudhatnak. A Safe átdolgozásrol nincs hír, ha 1-2 héten belül jóváhagyják akkor nem hiszem, hogy lényegesen változtattak volna rajta. 
OTP-TOP
OTP-TOP szerda, 20:09
Szabi csak részben legyen igazunk🙂
Az ellenzéknek sokszor látszik még nagyon keserű a szőlő. Nem ehhez voltak szokva!
Narancsos buktás panelek, valóságtagadás, 3 hét alatti csodavárás. Akkor is, ha fő rodolfójuk x év alatt a szemüket kilopta, vagy az EU-s források nem jöttek. Akkor is bálványozzák. Mintha pócsjancsit egykori mentorukat olvasnánk sokszor.
Megmosolyogtató, ahogy a főnököd kifejezés is. Bármit írhattok, a tények attól tények maradnak. ELINDULT A VALÓDI KORMÁNYZATI MUNKA! 
Nem holmi buz.skodás, meg vészhelyzeti "kormányzás".
A gyász, mint első fázis játszódik le sok hívőnél, ahogy Ruff Bálint mondta. Ott főleg, akik át lettek keményen b*szva!
Pl. a hazug kormányzati közvéleménykutatási adatokkal (olyanokkal, amikről a Századvég választás után lenyilatkozta, hogy jelentős módszertani változtatást kell eszközölniük ezután..) vagy hogy a dagi szarik a fejekre, hiába ígérte a képviseletet ellemzékben is.
Ez is a véleményszabadság eleme, hogy kidühöngik páran magukat itt, személyeskednek. 
Vagyis amíg Feel tűri. 
Nem probléma, inkább itt, mint otthon az asszonyon, ahogy az narancsos körökben dívott. A felelősségre vonás pedig, baráti hatóságok által elmaradt. Biztos hallott sok ember a vak komondorról..
Sikeres önigazolás keresést, azzal szemben, hogy jelentős kisebbségben vannak a sokáig hangoztatott sületlenségeitekkel. 
Segítek: alternatív valóság, amiben sok ember élt választás előtt.
Majd jött a kijózanodás:
-nincs magyar katona a fronton
- nem műtenek át ovisokat
- nem lesz sorkatonaság
- Ukrajna nem kap tőlünk közvetlen fegyvert, - - védik újra a természetet
- megindult a vízgazdálkodás, Gyermekvédelem!!
Ja! És a forint. Ugye-ugye, az a fránya forint is 4 éves csúcson, háború előtti szinteken.
Biztos mert a pár fórumozónál sokkal butább nemzetközi piac, bankárok rosszul ítélik meg országunk jövőbeli lehetőségeit. 
Jelen közvéleménykutatási adatok (tudjuk Hann Endre sem ért semmihez..) szerint 3.6 M ember (választáskor ~3.35M) támogatja az új kormányt és céljait. 
Szóval nyugodjatok meg más világ jön végre, ha tetszik ha nem!! Az idő előrehaladtával pedig lehet majd mérleget vonni a sikerekről. Mert lesznek!! Pl 34 M EUR forrás. Mint fő választási ígéret teljesítése megfelel majd Srácok?🙂
Tovább is van mondjam még? Énekli valamelyik együttes.. 
Nem mondom! A részben off-topikért elnézést, de az éremnek 2 oldala van mégha az emberek kevésbé is szeretnek konfrontálódni, vagy egy új valósággal szembesülni. Mert most új hétköznapokra ébredtünk.
A téma általam bezárult.

Vannak jobb témák is, hamarosan vacsora:)
Üdvözlettel: egy kisbefektető.
Kawaszabi77 szerda, 19:50
Előzmény: #93236  tschi-
😂
Kawaszabi77 szerda, 19:49
Előzmény: #93217  OTP-TOP
Jó!!Amúgy csak rövidlátó szemüvegem van eddig,azt mondta a szemész 100%-os majdnem a távolbalátásom,arra még nem csináltattam!Valaki forditva ül a moziba megint,meg a cseh2-t nézi,remélem,hogy én,és igazad lesz!Mert ha nem,akkor kurvanagy szopás lesz és mind a rossz végén fogunk állni a fütykösnek..
tschi- szerda, 19:46
Előzmény: #93204  bub
Még én is nyerőben vagyok és nem nézegetem még az úszó deszkákat. Esetleg csatlakozok a zenéléshez. :D
Kawaszabi77 szerda, 19:34
Előzmény: #93229  karalabe
Tudom!👍De nekem az nem vigasz,hogy másnak is szar,még akkor se,ha másképp látja a világot!Ugyanabban a cipőben vagy Te is akkor!Sok embert nem értek,de ha megyek a közgyülire,azt tudunk majd beszélgetni,akkor megkérdezek dolgokat,az biztos!Mindig utólag derül csak ki,mikor csinál jót az ember,vagy rosszat!Egy biztos,aki jól akar innen kikeveredni,az nem 1-2 hónap múlva szabadul!1-2 év inkább!Sok sikert itt is,meg máshol is,de szerintem szarul áll a szénánk, gazdaság,háborúk,hantavírus,bármi lehet!Garancia semmire nincs!
BT55
BT55 szerda, 19:26
Előzmény: #93233  Schmidt
Remelem igazat szolsz, de az elmult 2 napot nezve inkabb n3m.
Schmidt
Schmidt szerda, 19:24
Előzmény: #93232  BT55
Tudom a kormanyvaltas most rosszul erinti a 4ig-et. De hidd el, hosszabb tavon még halas leszel ezert.
BT55
BT55 szerda, 19:06
Előzmény: #93230  Schmidt
Varnak a tiszas csoporrok. Ott 20 ev mulva is kopkoshettek. 
BT55
BT55 szerda, 18:30
Előzmény: #93229  karalabe
Kivanom, hogy amit "elbuktal" az sokszorozodjek meg nyeresegben! 
Schmidt
Schmidt szerda, 18:26
Előzmény: #93226  hully-gully
Jolvan. Jok legyetek. Sziasztok!
karalabe szerda, 18:24
Előzmény: #93218  Kawaszabi77
Szabi, ha ez csökkenti a rossz kedved, vagyunk még néhányan akik ötvenezer dr fölött vagyunk, csak olvasunk és nem posztolunk.
Most már letojom.
Még nincs veszteségem, de elbuktam “virtuálisan” egy vagyont a csúcshoz képest.
Innen már sokat nem eshet.
Hála az égnek az OTP és MOL pakkom nem hoztam át ide.
Azok ellensúlyozzák ezt a trágyát.
gemes.bp szerda, 18:24
Kezdődik minden elölről - kicsit lemegy - egy darabig ott marad - és egyszer majd elindul ismét felfelé!
BT55
BT55 szerda, 18:18
Meg egy megjegyzes: nagyon kivancsi vagyok, hogy mennyi eu forrast kapunk. Biztos mindet, aztan mire? 😀 a nekunk jaro forrasokkal zsaroltak minket, nem adtak ide. Kamu indokokra hivatkozva. Majd most megerdemeljuk egybol igaz, nagyon kivancsi vagyok mivel fizetunk erte. Ha egy migrancsot is beengedunk akkor nincs az a penz ami azt megerne. Mert a hozzad hasonlok miatt fogunk nagyon gyors sebesseggel szet rohadni. 
hully-gully
hully-gully szerda, 18:18
Előzmény: #93223  Schmidt
Brüsszelből buktatták meg Orbánt.
hully-gully
hully-gully szerda, 18:16
és olyan sincs, hogy nem mehet alá (1920 ft), max nem várja alá mert az egy erős fibó szint, vagy ha alá megy akkor jöhet az 1600 ft. Van részvényem, persze minden vételem bukóban.
BT55
BT55 szerda, 18:12
Előzmény: #93223  Schmidt
Eddig biztos rosszul eltel, ha mar ebbe a forumba irogatsz, mert ez azt jelenti, hogy rendelkezel 4IG reszvenyekkel. Tehat 10 millio emberbol azon 10 ezrek koze tartozol azaz az orszagunk kb par szazalekaba akinek van penze befektetni. Te az a tipusu ember lehetsz, akinek a pohar felig ures es nem felig teli van. Jo ebredest.
Schmidt
Schmidt szerda, 18:09
Előzmény: #93220  hully-gully
Maradnak orbanek, jott volna a bovli besorolas.
BT55
BT55 szerda, 18:08
Előzmény: #93220  hully-gully
Ugyanigy gondolom.
BT55
BT55 szerda, 18:07
Szerinted a paciensnek a parlamenti elso napja vagy a karmelita bemutatas az gozerovel volt es nem goggel? Dolgozik az uj kormany? 😀 Meg embereik sincsnek, rekord alatt akarja felallitani a rendszert de meg rendszer sincs. Az igazsagugy miniszter de barmelyik fejet ha lattad miniszterurunk musora kozben az elso sornak bolt a legkinosabb ami musort tolt pszichopetid. A sajat minisztereinek szegyen volt. Ha igy folytatja remelem 2 evet sem bir ki. A prolik hergelese megy es etetese es a szokaos abuzalas, fenyegetozes. Alig varom, hogy lassam dolgozni ezt a kormanyt, mert ami itt megy az nem munka meg. 

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek