Nem tudom, hogy miről beszélsz. A cégről mindig pozitív volt a véleményem (nekem 4000 felettről is van részvényem), tehát az emelkedésben vagyok érdekelt, de MP komoly kockázati tényező, nem tudjuk, hogy mit fog lépni (pld.: az új kormányzati szándékok közé tartozik az állami forrásokból meggazdagodott, NER-es cégek vizsgálata és a vagyonvisszaszerzés).
Elég szomorú látni a hozzád hasonló dzsungelben harcoló magányos japán katonákat, akik nem tudják beismerni, hogy a háború elveszett (nem kicsit, hanem nagyon) és mindaz amit nagy hangon hetekig hirdettél és védelmeztél, hazugság volt. Mondom ezt részvényesként.
Konkrétan 2025 augusztusában azt mondta, hogy 1 részvényt hagy meg azért, hogy a választás utáni közgyűlésen be tudjon olvasni. Nem jelent meg, részéről beolvasás nem történt meg. Mehetünk tovább!
Nagy az öröm, az én pakkomnak is jót tesz az emelkedés, de... Konkrét hír nincs, a normálisan gondolkodók véleménye szerint a 4ig-t nem szabadna piszkálni, de.... MP egy nárcisztikus pszichopata, racionális döntést várni tőle hiba lenne. Nem tudhatjuk, hogy a döntéseinél az egoja, a bosszúja vagy a gazdasági érdek fog-e dominálni. A hadipari privatizáció után kijelentette, hogy a kormánya a hivatalba lépése első napján érvényteleníteni fogja a szerződést. Persze tudjuk, hogy beszél össze vissza, de Toka tábornok is azt mondta, hogy a hadipari cégek nem lehetnek magánkézben. Persze tudom, hogy az N7 esetleges visszaállamosítása nem rengetné meg alapjaiban a céget, de átmeneti árfolyam esést biztosan okozna. Meglátjuk ...
Gratulálok annak aki nyitásban mert belevenni, őszinténszólva én nem mertem, de nagyon jót tesz a pakkomnak és közérzetemnek is a +7%! Csak így tovább R: 2320-
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.