Ja, a nemzetközi boltláncokat meg a bankokat is nehéz volt piszkálni, mi? Sajnos, bárkit veszteségbe lehet vinni, majd rávenni,m hogy olcsón adja el a cégét, tucatnyi példát mutatott erre a fidesz. Én persze remélem, a Tisza ne mfog ilyen eszközökkel élni, csak jelezni akartam, hogy lehetséges, és nem is nehéz.
Én is kb. ott akartam venni (2044-nél), de mire beálltam a könyvbe, már rám is öntötték, így 1980-on kaptam belőle. Az opus-t is meg kellett volna játszani, de már nem volt több puskapor és azért kicsit remegett is kezem... szerintem szépen lassan minden visszamegy a helyére, a reggeli nagy pánikoltatás után... Kitartást és most már itt is szebb napokat🤞
Ezt mar ezerszer leirtad de szerintem ez volt az utolso. Foleg rv nelkul nem is ertem.Eszembe sem jutna mas topikokba rv nelkul okoskodni.Persze,ha ez az erdeked valamiert az mas.Csak akkor ird be,hogy kereskedsz vele.
Szerintem még sokan vannak akik bevásárolnának. A 4IG a jövő cége! Kicsik dobálják, ha bejelentik a SAFE pénzeket, akkor meg 2 kézzel veszik majd vissza. 2274ft ezen most sokan meglepődnek, pedig 3000 körül kéne lennünk.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.