Ez mennyire így van amit írsz. Nekem is hasonló a helyzet, nem tudok senkivel beszélni róla, de az egész család látja rajtam hogy nincs valami rendben hónapok óta. En pont a héten fogadtam meg, hogy nem érdekel most mar, persze lehet ez a legrosszab hozzáállás, de most így érzek. Már a nagy nyerő elolvadt ami változtatott volna az eletemen. Szépen végigneztem az egészet. Ez van. Beleszerettem az évek során ebbe, ez hiba volt. En viszonlyag szerencsésebb helyzetben vagyok mert van egy elég jo melóm meg más megtakaritasom is, de így is nagyon fáj ha belegondolok, hogy a csúcsról mennyivel kevesebbet mutat a számlám.
Hogy te már biztos beszívtál mikor ilyeneket írsz az biztos, gondolkodjatok már mielőtt hülyeségeket irkáltok mennyire függ szerinted az államtól a cég? nyilván a részesedését is eldobja az állam a cégből mert ugyan hatalmas profittal veszi ugye át a Tisza az államot🤣🤣🤣🤣🤣akkora hülyeségeket írkálltok. ,
Érdekes! A macskás fadísz arra is gondolhatna, hogy jól az egekbe vásárolja a saját részvényeit, mint pl. ezt is, és akkor előrevetíthetné, hogy bízik magában, és a választások megnyerésében!
Dettó ugyanígy, még decemberben eladtam összes appot kis veszteséggel , (de jól tettem)!! 4ig et még korábban és februárban opust is. A választások előtt ebben a bizonytalanságban ezeket nem szabad tartani, így rengeteg készpénzben vagyok és adót is alig fizetek. Na, most lehet halászni a zavarosban 😃
Az opusnal az epitoipari labnal el tudom kepzelni, hogy nem lesz megbizas... azt nem is mernek venni... de itt telekom bevetelek vannak 87, 12 % it (ott lehet kieshetnek allami megbizasok, vagy ujra lesznek targyalva esetleg) plusz a hadiipar is akkora slager... kulfoldi bevetel 13% szerintem valasztas utan a safe hitelt is oda fogjak adni...8000-9000 ember dolgozik... azert ez egy komoly ceg...azt el tudom kepzelni, hogy kisebb eredmenyesseggel kap allami megbizasokat, de hogy tonkre tegyek nem logikus... mszp-fidesz cserenel ilyenkor a reszvenypakkot kellett atadni es annyi... itt most az nem tudnam elkepzelni...inkabb szerzodesek ujratargyalasa... Ami meg a trump coint illeti az leginkabb csalasnak neveznem... de mit is varjunk tole a bennfentes kereskedesivel egyutt... na nyarra kiderul igazam volt-e - addigra felall az uj kormany es meglatjuk mennyire utesallo a ceg- en bekockaztatom, hogy igen...
Ezért én még decemberi utolsó kereskedési napon is inkább realizàltam veszteséget, mint korábban írtam valahogyan lehetett érezni már november végén, hogy a 3.negyedéves pozitív jelentés ellenére is itt ápr.12-ig a fű se nő, persze lehetett reménykedni de én sávosan tovább is csökentettem a pakkom, mielőtt duplán elégeti a többi nyerő pakkot....... visszavonulás, kivàràs, daytrade napok vannak és hétvégére pénzbe menekülés, bizonytalan helyzetben én ezt a stratégiát választom inkább......... ...
És a tavalyi nyerőből a legjobban az fog fájni, hogy a most egyébként is minuszos pakkokat, a tavalyi után fizetendő adó még fàjdalmasabbà teheti,........
Az kimaradt, hogy kivéve NER-es részvények, amikre nem lehet az évtizedes bölcsességeket ráhúzni. A bukás irányának az árazása már látszik. Nézd meg a Trumpcoint......ezek a részvények az Orbáncoinok.
Ha madrid es rice egy iranyva varja - az csillagok olyan ritka egyuttallasa hogy az csak egy fenyes jovot jelenthet... En 1500-2000 korul felfele kiszalltam... vegigneztem ahogy kimaradok a bulibol.... keserves volt......de penteken az esesben bevasaroltam es ha meg innen is esik, venni fogok... ahogy mondjak akkor kell venni amikor agyuval lőnek... ver folyik az utcakon... Panikban venni kell euforiaban eladni...Persze tudom konnyu mondani... de ezeken a szinteken ez egy jo vetel lesz....en legalabb is igy gondolom Masreszt a 4ig egy komoly ceg, komoly munkaltato, nagy adoteljesitmennyel - barki legyen is kormanyon meg fogjak talalni a kozos hangot.... Kitartast mindenkinek...
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.