Szerintem hosszu lesz. Kiszivarognak iranbol, es bossuvagytol futve akcioznak. Ezt még most nem látjuk mint az ukran haboru kezdeten, de evekig fog tartani. Szar világ jön sajnos. Miért nem tudnak békében élni az emberek? Ez egy szemét helyzet. A technologiai fejlettség majd a vesztünk okozza. Mondtam a páromnak még az ukran haboru elott hogy lesz egy komoly haboru a mi eletunkben. Sajnos hamarabb bekovetkezett. De ne legyen igauam legyen beke mindenhol, inakabb maradjunk a felkeszulesnel orokre, mint konkret haboruban. Minden eletert kar.
Két dologgal egészíteném még ki a hadiipart: energetika és egészségügy. Előbbi ágazat szerintem konszolidálódik. Aki bírja a tempót, az nagyot ugorhat. Utóbbi pedig a háborúsdi velejárója lehet. (Én legalábbis így számolok. Bocsi az offért! ) Hogy mondjak valami biztatót is: HAJRÁ! Remélem hétfőn ugrunk. :)
"Fürdőszobát takarítottam és valami nagy durranást hallottam. Ki is néztem az ablakon, melyik autó kapott defektet. Most látom, nem autó volt. A 4IG lufi durrant ki... beindult a cunami. :))))" Mindenki döntse el maga melyik a legszarabb poén! A fent idézettet te írtad ide 2025.10.21. napon mikor beszakadt a 4IG 4500-3600ra. Idejöttél vihogni a részvényeseken. Számomra ez inkább "megdöbbentőbb" volt mint amit Szabi írt!
Igazad van!Ez az út nem biztos hogy jó,és 100-99 embernek nem is ajánlott!De nagy halra csak nagy csalival lehet menni,én speciel mindig úgy voltam!Mindig a cél szentesiti az eszközt!Azt nem mondtam tényleg,hogy nekem is volt amikor gyalog kullogtam egy évig a városba,mert kiganyéztam úgy magam alól,hogy a biciklit is el kellett adni!Meg a tőzsdecéget bezárta a PSZÁF ilyenek!Amúgy poénnak irtam igen,remélem senki se vette komolyan!Én se szoktam senkit bevenni még a tuti bulikba se,se rokont,se barátot,mert garancia semmire nincs!A másik meg ha be is jönne,akkor meg azért nem lenne nyugtom tőlük igaz?igy is úgy is zsákutca lenne!
Kell szólni a Gellértéknek,ha jönnek,akor birkapörköltet adjanak nekik!Meg bárányokat kell sütni!Én azt szoktam az ilyen arab mókusoknak adni!Piát meg nem kell eröltetni,annyira nincsenek rágerjedve!Inkább csajokkal kell operálni!Ha kell,én amikor jönnek felmegyek,azt ingyen és bérmentve segitek őket gardirozni,ha szólnak a cégtöl!Van tapasztalatom arab,allahos muzulmán,olasz,mindenféle népséggel!Eddig mindenki azt mondta hogy szeretnek,meg birnak!Nem volt soha semmi gáz,mindent megoldottam ha ilyen feladat volt!A fiam meg tud ilyen külföldi nyelveken,az ő nevébe nem beszélhetek,de ha kell biztos jön ő is segit!Ráér ő is!úgyhogy a kapum mindig nyitva,ha egy jókis üzletet kell megolajozni ahonnan csurran cseppen nekem is akkor segitek!Max délután nem fekszek le,de pár napot kibirok majd!
Ez a valaha volt legszörnyűbb komment, amit olvastam. Ha viccnek szántad, akkor ez sz@r poén volt, ha komolyan gondoltad, akkor megdöbbentő a véleményed. De már leírni ezt így is beteg dolog. Ez nem befektetői mentalitás, hanem szerencsejáték függőség, aminek a színtere éppen a tőzsde, 4ig. Függetlenül attól, hogy ez most jelenleg bejönne-e vagy sem, előbb-utóbb az ilyen mentalitású emberek nemhogy mindenüket elveszítik, hanem még többet is. Mert a 4ig után jön egy másik, egy újabb tutibiznisz. Az ilyen mentalitásból, tanácsból, egy óriási veszteségből jön az, hogy valaki mindent kilátástalannak fog látni és tragédia lesz a vége. A család pedig ott marad férj, apa, stb. nélkül. Szerintem ne bátorítots senkit ilyen magatartásra, mert ha megcsinálja és tragédia történik, ki mersz majd állni az özvegy vagy a csöpp kisgyerek elé?! Felesleges az ilyen fanatikus hergelés, mindenki csak ésszel tőzsdézzen, csak annyit kockáztasson, amennyit nem sajnál elveszíteni! Annyit, amennyi akkor sem fájna, ha szó szerint kiszórná az ablakon.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.