A te döntésed. Viszont ha úgy érzed manipuláció miért teszed közzé? Elég nyilván való akkor az is, hogy monitorozzák a fórumot. Legalább ne etesd őket.
Nem vagyok érdekelt (egyelőre), de valami lehet a háttérben, egyébként mindent egybevetve ez a zuhanás nem normális, még úgysem, hogy fantasztikus emelkedést produkált októberig. Hulló kés alá nem állok, mert még bármi lehet.
Lehetne mást is írni, de az én érvelésemen mit kifogásolsz? Talán a bejelentett egyezményekbol nem lesz semmi? Talán a február 28 jelentés rossz lesz? Talán nincs pénz az Axiomnak? 2021-ben vettem az elso pakkot, vártam éveket és van turelmem még várni. A 2025 év volt a legizgalmasabb, eddig, de hiszem, dacára az esésnek, hogy a 2026 még jobb is lehet, mert a 2025-os bejelentsek, még ha nem is mind, alá lesznek támasztva eredményekkel. Es a áprilisi választás itt, szerintem, nem oszt és nem szoroz.
Ekkora zuhanást nem vártam, de még evvel a zuhanással is +173% nyeroben vagyok. En biztos kivárom , nem hiszem, hogy az a rengeteg bejelentés nem hoz semmi eredményt. Nem konnyu, de jon az évi jelentés, ami valoszínu jo lesz, márciusban kiegyenlítik a mardék 70M$ az Axiomnak, és még az sincs kizárva, hogy a SAFE pénz megjon. En így gondolom, nem ártana, ha rice is mondana valamit, hiszen nem telt el olyan nap az elmúlt évben, hogy ne mondott volna valamit.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.