Nem a korrekciót nem értem. Ez szerintem, nem korrekció. A korrekciónak is kellene hogy legyen korrekciója. Itt nincs. Hetek óta esik, egyre nagyobb léptékben.
"Én azt gondolom, aki tudja tartsa és egy ilyen cég, akinek a jövőre nézve is van helye a szektorban, nem hinném, hogy hazavágják." Jászai Gellért személye, eddigi teljesítménye a gazdasági életben, számodra mekkora garancia? Lehet nem kell hazavágni ezt a sztár holdingot és ígéret-halmazt, legtöbbször belülről esik szét, aminek szét kell. Szerintem..
Feleségemnek van 4IG-je. Kérdezte ma - eladjuk? Zuhan...Én azt mondtam neki, hogy ha eddig nem adta el, ne is tegye. Igaz 2500-n vásároltuk, és közel 5000-nél nem adtuk el. (pedig én mondtam neki...) Én azt gondolom, aki tudja tartsa és egy ilyen cég, akinek a jövőre nézve is van helye a szektorban, nem hinném, hogy hazavágják. Nyílván lehet ennek politikai vetülete is. Azaz ha nyárra, vagy őszre vissza cammog 5000-re akkor az egy jó forgatókönyv lesz, lehet. Én a piacokat illetően pesszimista vagyok, mert érik egy nagyobb 25-30%-os korrekció a tőzsdén. A DAX és a NASDAQ is lassan egy éve oldalazik, és sehová nem képes menni érdemben.
A febr. 27. jelentés szerintem jó lehet, az Euró árfolyam is kedvező a cégnek. Szerintem csak választási para lehet mögötte...de hát ennyire:) itt már MP is venné:)
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.