én nem értem h miért engedi ezt a felügyelet, tiszta piacbefolyásolás ami megy, ugrálnak ki be a könyvbe, teljes káosz az egész kereskedés, a cég is miért engedi ezt....gyakorlatilag nincs felfelé kereskedés....öntözik jobbra balra.....
Ugyan az megy mint korabban. Pakolja a konyvet magának, és viszi lentebb. A 15k meg az övé amit próbál eladni amit összeszedett lentebb. Vagy csak manipulatív dugónak tette oda. Nincs valós kereskedés, és én se fogok tőlük venni még egy egérnyit sem. Már latni, hogy mindenki kivár. Ha jön egy valóban jó hír kitörés lesz :)
Türelem a helyes szó. Ki mit vár ettől a cégtől a jövőben. Ezen a szinten én veszegettem még a lehetőségeimhez mérten, és még fogok is, ha szabadul fel KP, és még itt lesz az árfolyam, vagy lejjebb. Lesznek még hírek, szerintem akár napokon belül is jöhet, mind a távközlés tekintetében lesznek szerződés kötések, a 2Connect sem ok nélkül jött létre, hozni fogja a szerződéseket a belföldi és külhoni piacokon is. Itt amit RICE-al ellentétben nem várok az idei évre az a várt külföldi tőkebefektető. Meg fog jönni az is, ez nem kérdés, de szerintem nem a közeljövőben (pedig az szép nagy, szemmel is látható összeg lesz). A hadiiparban hatalmas a várakozás, és rengeteg szálon futnak a tárgyalások, komolyan azt gondolja valaki, hogy ebből semmi nem lesz, csak beszélgetni járják körbe a világot, meg jókat kajálni? Ok azt elismerem, hogy az idei évben volt 6% minusz, ez a pillanatnyi egyenlegen nálam is szarul néz ki, de ha nem realizáljuk a veszteséget akkor nem történt meg, feltéve ha valaki hisz a cégben. Az alapok nem változtak meg a csúcs óta, a cég nem lett rosszabb vagy jobb sem, tehát a cég nem változott. Mi okonk lenne ennyire negatív hozzáállást felvenni? Részemről mint rendes alkoholista inkább igyunk egyet :)
Mit hadoválsz itt össze- vissza? Milyen 2 db? Csak az első 3 kötéskor megvettek 1.155 db-ot , 3900-on. Ja hogy te csak a 2 darabot akartad látni....Nem kéne itt mérgezni a levegőt...
Ejjmán gyerekek... Optimistàn indul a mai nap is. 3900-on ül 281 db papír, nem kell a kutyának sem ennyiért. Valaki belecsípett, 2 db-ot megvett. Így most a real: 3900.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.