Ha összeszorzod a tulajdoni arányokat, akkor valóban. Cégirányítási szempontból viszont többségi tulajdonos, hiszen mindegyik cégben érvényesíteni tudja a többségi befolyását. Amúgy a csehek a projektcégbe, a 4iG SDT EGY Zrt-be fogják bevásárolni magukat, ami a részvényeseknek nem annyira jó. Sokkal jobb lenne, ha a 4iG SDT-ből adna át tulajdonrészt a két magántőkealap. Valószínűleg a SAFE pénzekkel kapcsolatos döntésre várnak.
És mi lenne 6000 fölött ? Rába ? 4ig ? Van egy olyan érzésem, hogy ennek itt csúnya vége lesz . Indokolatlanul esett pénteken . Semmilyen külső tényező nem befolyásolja az árfolyamot . Csak azok tudják mi lesz akik mesterségesen mozgatják egyre inkább azt látom .
Szerintem itt arról van szó, hogy a 4IGSDT megvette és tuti, hogy átadja. Az ha minél magasabb az árfolyam már most is jó a 4IGnek, mert sokkal értékesebb céget ad át, mint amikor megvette. Cseheknek így még jobban tetszik az üzlet. Kb. 12milliárdal ér többet a pakkjuk. Új részvényekből nagy pénzhez jutottak. Remélem, lesz majd 1 háttéralku is, hogy 3-4 milliárdért vegyenek a piacon 4IG részvényeket is, mivel a Rába pakk amit kapnak több mint dupláját éri. Az 6e fölé repíthetné az árfolyamot és a közkéz sem változna. 3880ft és 272milla
Valahogy nem erre számítottunk itt február elején, de trumpli folyamatosan keveri a kártyákat.... így remélem ha mindenki egy kicsit megnyugszik, akkor újra visszatalálunk mi is a helyes útra! A ma reggeli vételem után, többet már úgyse tervezek ebből venni, így nagyon remélem, hogy pár nap múlva ismét már 4-essel fogunk kezdődni. Kitartást mindenkinek ezekben a nehéz időkben is!
Attól hogy még nem került pecsét a szerződésre attól még így lesz. Te is tudod. De a lényeg hogy a 4ig nyrt akkor se 74%tulaj a Rábában mert a 4ig sdtben csak 51% van. Nem 100%!!!!! A Tatra gyártás meg biztos azért került a Rábához mert a CsG group tulajdonos bent. Gondolom itt is kell hogy bejegyzék a Cseheket valamennyi átfutási idő. Ezért nyilatkozta Fekete Dávid hogy februárban lesz bejelentés. Orbán Viktor meg elárulta hogy mi lesz az. A LÉNYEG A 4ig nyrt jelen pillanatban se 74% tulaj csak 38% a Rábában.
Nem, ez még nem jött létre. De amúgy összességében kívánatos lenne majd a későbbi forrásszerzés és megrendelések miatt. Valószínűleg létre is fog jönni, most, hogy hétvégén bejelentették, hogy újra életet lehelnek a RÁBA tehergépjármű gyártásba és Tatrakat is fognak gyártani.
Igen, itt is megy a privát űrrepülés az árfolyamban lefelé napi X százalékkal.. Értem én a híreket, meg a pozitív jelzéséket, ilyen-olyan megállapodásokat, csak jelenleg az űrrepülő nem tud föld körüli pályára állni....... Kicsit elkeserítő, ha valaki próbál a realitás talaján megmaradni egyből lebeszélő. Értem én, mindenki 5 ezer felett várta, meg rakéta meg kilövünk stb.....De a valóság ezzel szemben egészen más. Mégegyszer mondom elég nagy pakkal vagyok benne. Érdekem nekem is..De mennyivel jobb az, ha mondom gyerekek holnap repülünk, elindulunk, 7000 meg stb,? Az jobb? És elég baj, ha valaki a fórumozok beírása alapján kereskedik egy részvénnyel....elég nagy baj....
Az opció nem tulajdon, hanem jog.
A CSG Defence jogot kapott arra, hogy,később,előre rögzített feltételekkel,tulajdonrészt vásároljon a 4iG SDT EGY Zrt.-ben.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.