Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Nemtommilesz kedd, 09:36
Na akkor hatha bejon :)
Legyen 🚀🚀🚀🚀
Nemtommilesz kedd, 08:45
Előzmény: #81638  Nemtommilesz
10-es, csak az a krumpli ujjam :)
Nemtommilesz kedd, 08:44
Előzmény: #81635  Nemtommilesz
Értettem, de most jelenleg ezt latni a 19-es könyvben.
Atti67 kedd, 08:43
Egyenlőre
zzzoltan kedd, 08:36
azt írtam, hogy "4100Ft körül"
Nemtommilesz kedd, 08:33
Előzmény: #81634  zzzoltan
52k  4100 on  semmi több
zzzoltan kedd, 08:22
A tegnapi napon a 200.000db os "vételi" pozíciót a szakirodalom úgy hívja, hogy:  "könyvpszichológia" !
Feltűnő volt a közel azonos mennyiségű, 4X50e db-os tétel. Ilyenkor igazán nem is akarnak venni a nagy befektető/k, hanem a magasabb szinteken lévő részvényeiket védik a nagy tételű beállásokkal.  Azzal védik a shortosoktól, hogy ők a 10-es könyvből lássák, hogy nagy" támasz" van 4100Ft körül, és azt nehéz lenne áttörni nekik, ezért óvatosabbak lesznek! Ez látszott is már délután, amikor átmenetileg megugrott az árfolyam felfelé azért, mert kénytelenek voltak a short pozíciót zárni és így meg is emelkedett az árfolyam.
Remélem, hogy a tegnapi sikeres akció a jövőben is működni fog, ami nem lesz könnyű, mert - ugyan elkezdett a 4100Ft szint mentén oldalazni, "támasz félét" kialakítani a részvény - azonban ez alatt is vannak olyan befektetők, akik még mindig el tudnának adni veszteség nélkül, amennyiben rossz hír jönne és akkor pánikszerűen könnyebben elindulhatna lefelé az árfolyam, amit a mostani "támasztartók" már nem tudnának megakadályozni, hiszen ők szerintem csak "virtuális vevők".
A mostani helyzetben az  jó, hogy ha már jelentős jó hír nincs, rossz hír még kevésbé.
Ha kérhetem, a lájkokkal a hozzászólás tartalmát minősítsük és ne zsigerből, a személyt! Ezzel segítünk egymásnak, szerintem ez lenne a cél.
Természetesen ez a vélemény a saját meglátásom, így nem tekinthető üzleti ajánlatnak, mérlegeljen mindenki önállóan!
Legyen mindenkinek boldog és szerencsés új éve!
Bigkt kedd, 08:18
Előzmény: #81630  Nemtommilesz
Akik "4500 környékéről benne ülnek, és elegük lett", szerinted azok mit gondoltak? Hogy 1 hónap alatt megduplázzák a pénzüket? Főleg ekkora emelkedés után.... Azok nem befektetők amúgy sem, akik 1 hónapos időtávon tudnak csak gondolkodni...  "Balekok"?? Mutass egy részvényt a BÉT-en, amiben nagyobb perspektívát látsz.... Ja, és akiknek elegük lett ( mert nem tudtak hirtelen nagyot keresni ), azok az elmúlt 1 hónapban melyik papírban tudtak volna? A 2 napos Delta felrántásban maximum, ahol ténylegesen beültettek pár "balekot".
Zno hétfő, 22:35
Előzmény: #81629  Nemtommilesz
Erről beszélek. Nem volt mi megtartsa.
Egyébként ez is jelzés értékű ahova beállt a támasz. Ha rájuk öntik ott nekik megéri annyiért megvenni ekkora tétellel. Nyilván tudják mit csinálnak, jobban látnak előre mint mi. Ennyi pénzt senki nem dobna ki az ablakon csak azért, hogy támasszon. Ilyen formán aki benne van megnyugodhat ha esetleg elbizonytalanodott volna!
Nemtommilesz hétfő, 22:33
Előzmény: #81627  Csomi1977
Mire emelkedne? Azzal, hogy jönnének új vevők? Új balekok? :) nem gondolnam.
Nagyon sokan eladnák szvsz akik 4500 környékéről benne ülnek, mert elegük lett. Egymasra licitalva adják majd ha felpattan az árfolyam, es  és azzal le is lesz verve megint.
Hírekre se emelkedett hanem csökkent, csökkent, csökkent. Ki akarna ebből így venni? Az okos kivárná míg lejjebb megy.
Találgathatunk mi lesz, de lehet valami nagy készül amire nem is gondolunk.
Nemtommilesz hétfő, 22:25
Előzmény: #81628  Zno
December 19 egy nap alatt megvolt a fel és le. Nem kellett neki több nap
Zno hétfő, 21:55
Előzmény: #81625  nyereg
Gondolkodj előre mi is történne akkor ha elkezdenék venni piacin ezzel a tétellel. Simán elmenne 4500-ig amit jónéhányan kiszállásra használnák úgy, hogy közben nulla szerződés. 1-2 napon belül vissza csorogna erre a szintre a puskapor meg ellőve nincs támaszték ki tudja hol állna meg. Jól ki van ez így találva hidd el nem hülye gyerekek ezek. 
Csomi1977 hétfő, 21:55
Pont az alacsony árfolyam a lényeg .
Amikor túl lett húzva sok kicsi is vette . Szép lassan idővel eldobálják láttán , hogy nincsen emelkedés . Ha ez megtörtént jöhet az emelkedés .
Nemtommilesz hétfő, 21:50
Ki támaszt?
Ha a cég, akkor az akár beismerés is lehet, hogy segíteni kell az áfolyamnak, mert különben csúszna lefele? Akkor túl vam húzva a cég szerint is...
Ha nem a cég támaszt akkor egy nagybüfi? és igy fedezi leöntés ellen a magasabb árfolyamon a saját kitárazását? Akkor ha majd a támasz megy eladásra végül, lehet találgatni mi lesz az irány utána?
És miért nem emelkedik az árfolyam jó hírekre hetek óta?
Persze átárazódás.... hosszú folyamat, ... de azért na....
nyereg
nyereg hétfő, 21:37
Előzmény: #81624  Csomi1977
úgy értettem, hogy amikkel most támasztják azokkal a tételekkel vennék, azok azért komoly darabszámok
Csomi1977 hétfő, 21:29
Előzmény: #81622  nyereg
Szerintem ők csak játszanak az árfolyammal és közben keresnek vele . Persze csak kis tételekkel ne legyen feltűnő 
Rellim hétfő, 20:47
Előzmény: #81622  nyereg
Ezzel a felvetéssel nem tudok vitatkozni. :) 
nyereg
nyereg hétfő, 20:27
Előzmény: #81621  Rellim
csak annyi kéne h azok akik most támasztják az árfolyamot elkezdjék venni és pillanatokon belül 4500 lenne
Rellim hétfő, 19:41
Előzmény: #81619  Csomi1977
Ez így van, mostmár én is így látom. 
Túl lett húzva nagyon, bőven az értékén felül. 
Igen, vagyunk egy jópáran, akik rosszkor szálltunk be. Én is. Talán, mert hittük, hogy ez tényleg ekkora durranás, vagy egyszerűen hatott ránk az "5000 lesz jelentés előtt/után", meg a "rakéta". 
Oszlik a rózsaszín köd, a valóság kezd látszani. 
Röviden, ennyi. 
Meglátásom szerint, ez 4500-5000 nem mostanában lesz. 
Másfél hónapja esik az árfolyam, fordulatnak még nyoma sincs. 
Egyenlőre tartják 4100 körül, az a kérdés, hogy miért, és meddig. 
Lesz ez jobb is, a kérdés már csak az, hogy mikor. 
Lehet, hogy hetek múlva, de az is lehet, hogy megy le 3500-ig, és évek múlva lép csak új ATH-ra. 
Az én meglátásom ennyi a papírral kapcsolatban. 
Kawaszabi indított egy tippjátékot az év végi záróárral. Kíváncsi vagyok, ki lesz a nyertes. :) 

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek