Előre is bocsánat! Bevallom nekem tök kínaiak ezek a rajzok, olyan mintha a nagy göncöl rúdját össze kötném a sark csillaggal, amit aztán a fias tyúkon keresztül az Orion övön át a 3I/Atlas üstökössel.Csak, hogy legyen benne egy változó is, így legalább bizonytalan az egész. Igazán nem akarlak megbántani, de gondolom nem vagyok egyedül ezzel, hogy nem tudom értelmezni az előre jelzéseidet. Nekem annyi jött le, hogy a piros pingvin már az űrben bukfencezik a súlytalanság állapotában, valószínűleg ő még felfért a 4IG űrhajóra( gondolom ezek lennénk Mi, akik még részvényesek). Amíg a kistársa lent a földön belekékült, hogy lemaradt, ezért bánatában felfordult ( ők lehetnek, akik idő előtt kiszálltak). Ha kicsit konkrétabban megfogalmaznád, hogy holnap felfelé vagy lefelé megy az árfolyam és kb. mennyit azzal sokkal többet tudnál itt segíten sok fórum társadnak. Előre is köszönöm a többiek nevében is.
Kolléganőm erre a kérdésre simán rávágta, persze hogy az egy kiló vas!😀 És még azt is hozzátette, hogy hogyan lehet ilyen hülyeséget kérdezni, hát ezt mindenki tudja!😀 A záró monológja még sikeresebb volt!😀
A tömeg állandó, a súly (az erő amivel az adott tömeg az alátámasztást/függesztést nyomja/húzza) változó. Azonos tömegű tárgyak más súlyúak különböző gravitációs terekben, vagy különböző sebességű gyorsulás/lassulás esetén. A tömeg mértékegysége a kg, a súlyé a N.
Bírom hogy mindig annak van a legnagyobb hangja, akinek fogalma sincs a dolgokhoz. Nem igazán láttam tőled kézzel fogható előrejelzést sehol, semelyik irányba! Esetleg felvázolnál valami hiteleset? Csak folytatnod kell a charton az elemzést, amit ide teszek neked! Én naponta felteszem és követem! Rajta pajtás!
Itt van két chart, a közteseket nem dobálom ide, csak amit három hete feltettem és jeleztem a szintet még USA tárgyalást megelőzően, és a pénteki utolsó ker. napit! Most akkor mi a helyzet te kontra indikátor? Merre is az arra? Tudod egyáltalán mit látsz rajta?? Mert a duma az nagyon megy és mégis azt csinálod, amit felvázoltam. https://ibb.co/JRD8C95k https://ibb.co/JWxHrND2
Én a ma estét már lazulással töltöm. A holnapi nyitás előtt még érdemes magunkat felszívni tőzsdei bölcsességekből.https://elemzeskozpont.hu/tozsdei-idezetek-andre-kosztolanytol-es-masoktol "Kétféle ember létezik: ️ Az, aki hagyja, hogy a félelem döntsön helyette. ️ És az, aki higgadtan körbenéz a lehetőségeket keresve. A siker gyakran ott születik, ahol mások csak a veszélyt érzékelik." Szerintem a 4iG-nál most ugyanez van, a sikert tisztán lehet látni elemzések nélkül is, mert olyan dolgokba fektetnek és szereznek, ami a jövő és az igény csak folyamatosan nőni fog rájuk, ráadásul mindezt full politikai támogatás mellett teszik. Ha csak megnézzük, hogy JG és a többi vezető hová utazott és kikkel folytatott megbeszélések az elmúlt 1-2 évben, nem hiszem, hogy a növekedés ütemében bármiféle probléma lenne a jövőben.
Én a magam részéről nagyra értékelem farkasfu munkásságát. Csak objeltív, számszerűsíthető adatokra hagyatkozik és azok segítségével nagy minták alapján prognosztizálja az események valószínűsíthető kifutását. Kicsit olyan, mint a fizika: ledobunk egy ólmot meg egy tollat a toronyból és évezredes tapasztalataink alapján tudjuk, hogy az ólom ér földet először. Ha ugyanezt légüres térben tesszük, akkor egyszerre érnek földet, mert nincs légellenállás, ami lassítsa a tollat. Azonban a fizika ugyanaz, csak egy változó hiányzik, amiért aztán nem a korábbi tapasztalatok alapján várt dolog történik. Jelen pillanatban ez a helyzet itt is.
pont most ültem le a gép elé és szerettem volna írni, hogy signal2 leírásai amiket a konszolidációs dolgokról írt, azok nem jók
pont arról szól a konszolidálr eredmény és saját tőke, hogy azok minden anyavállalat által tulajdonolt cég eredményét és saját tőkéjét tartalmazzák, az anyavállalat (vagy a cégcsoport) tulajdoni arányának megfelelően
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.