Kár ezen a "politika" szón lovagolni. Van katonapolitika, kulturolitika és még ki tudja hányféle politika létezik. A politka szó egy fajta állásfoglalást jelent bármiről, tehát minden politika, ha valamivel kapőcsolatban állást foglasz.
Igazad van csak megmergezodik a topik.Sokan egymasnak esnek. EU-s pl hadiipari infok johetnek persze abban is van politika de inkabb gazdasagi vonalon.
Feel lehetne hogy az összes politikai tartalmú hozzászólást törlöd ezután, ha ebből se ért az illető akkor tiltod!?A f...szt se érdekel az ideológiai maszlag itt!!!
Ha lett volna itthon defibrillátorom,akkor tuti megcsapatom azt embert,mert szerintem félig meg volt halva!Nem vicc,itt röhögtünk 5 percet,hogy jön fel a lépcsőn!Le is kameráztam saját használatra!
Komolyan nem értek sokakat!Múltkor a szakadó esőbe,2 60 körüli nő,szarrá ázva itt rakták!Pont elfogyott az anyag,és álltak a ház előtt az esőbe,hogy mi lesz most,mert 3 házhoz nem jutott!Kimentem,azt mondtam az enyémet nyugodtan vigyék el,úgyis a kandallóba landol,vagy a kukába,akkor a 3-ból 1 embert megoldottam nekik!Azt mondták hivják az elosztót,hogy hozzon még újságot,nehogy 2-en ne kapjanak!Mondtam felőlem azt csinálnak amit akarnak,de ha hozzám mégegyszer a gránitlépcsön feljönnek sáros lábbal,akkor többet nem fognak ilyen munkát vállalni szerintem!
Jött egy ürge választásos újságot terjeszt!(nem mondom melyik pártét!)Mire feljött a lépcsőmön az ajtóig,egy ólommadár kábé 3x felszaladt volna úgy mozog!Mondtam neki adok egy red bullt igya meg,újságokat meg hagyja itt jó lesz a kandallóba begyújtani!Fasza papir anyaga van,nem ilyen műanyagos papir,mint a lidlis újság!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.