Nekem ez teljesen jo nem is olyan regen meg a 4.2-4.4 szint attoreset vartuk.Irtam is,hogy az elozo 4.590ft ATH utani korrekciobol a kovetkezo emelkedo trendben konnyebben visszuk at 4.2-4.4-et ez megtortent. Most az uj szint 4.8-5k lesz amit at kell majd vinni.
https://index.hu/gazdasag/2025/11/19/4ig-2connect-gigabit-magyarorszag-program-unios-tamogatas-halozatfejlesztes/ . 32,3milliárdos fejlesztésből az EU fizet 24,4milliárd vissza nem térítendő támogatást. Ez nagyon jó üzlet a 4IGnek :D Már 2-3 hónapja írtam, hogy több országban kaphat a cég támogatásokat helyi és EUsokat is. Albánia, Montenegró és É-Makedóniából is várhatjuk, legkésőbb dec. elejéig a bejelentett támogatásokat és persze majd a tengeri kábel kiépítésére is kapnak EUs pénzt. Egyiptomban a fejlesztésekre pedig majd az ottani kormánytól. Ezért volt Jászai annyit tárgyalni Egyiptomba. Egyébként lehet azért nem értékesítették a hálózatot eddig, mert a sok milliárdos elnyert támogatások után majd drágábban tudják eladni. Mivel EUs támogatásokat nov. végére várják és gondolom idén a helyi támogatásokról is megegyeznek, így valószínű, hogy jövőre az 1Qben adják el a kisebbségi tulajdont és akkor jöhet az általam várt több mint 200milliárdos bevétel. 3 héten belül több hírt is várok. Szerintem felgyorsulnak az események a 4IG körül. Tartom a véleményem, amit már több mint 1 hónapja is írtam, hogy jelentésre 5e-es árfolyam előszobájába leszünk, de most már azt gondolom, hogy felette. Megerősödtek a szintek 4e felett és jöhet az 5e áttörése a napokban. . Akinek OPUSa van csak óvatosan: https://mfor.hu/cikkek/kozelet/elkezdodott-meszaros-lorinc-kiebrudalasa-a-belso-korokbol.html . 4780ft és 26milla
A MOM például mérőműszereket, okosmérőket gyárt, a Lehel-csoport pedig egyrészt átállt a radiátorgyártásra, másrészt különböző energetikai szolgáltatásokra. Ezzel el is jutottunk a MOM-Lehelig. A legizgalmasabb tevékenysége jelenleg az, hogy társasházakat szerel fel olyan műszerekkel, amelyek a lakások energiafogyasztásának egyedi mérését teszik lehetővé. Ez viszont potenciálisan már egy hatalmas, a 4iG-hez illő méretű piac.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.