Hát én ma nem azt látom hogy lefelé jatszák inkább azt hogy tompítjàk a csorgást .Megvarták míg a le kör véget ért visszakorrigált kicsit majd utána folyamatosan folyamatosan felfelé tolják .
Napok óta inkább lefelé nyomják kis tételekkel, szándékosan, de folyamatosan van vevő. Hírek bármikor jöhetnek, és most már jönniük is kell. Sok tárgyalás volt, sokfelé, jól sikerült tárgyalások, SAFE program, stb,stb... Inkább oldalazás van, lesz addig, ameddig el nem kezdik csepegtetni a híreket.
ATH környékén mozog, mininális kilengéssel és az elmúlt időszakhoz képest nem combos forgalommal. Azaz, itt már kevés az eladó ismét, mindenki feljebb várja, és aki venni akar, az meg most kivár, mert vagy megvan neki a kellő mennyiségű pakk és vár a hírre, vagy kicsit hűti a kedélyeket, és amit tud még itt felszippant, mielőtt megint repítene egyet rajta. Én erősnek vélem most, és ha ennyiből fog állni a realizálás miatti korrekció, akkor itt nagyon örülhetünk. Kiépül a támasz, és ha jön valami komolyabb hír (nagyon elhúzzák valami miatt, majd kiderül), akkor kijátszák a lapokat, és elrugaszkodhat, szvsz.
Egészen világos hogy forgalmat és az árfolyamot is felfelé feszítik . Mindkettő lejjebb lenne ha ezt nem tennék .Itt a kérdés hogy miért teszik ebbe meg megint sok mindent bele lehet magyarázni .Most épp én is òvatosságra intenék
Én is reggel hallgattam az elemzői híreket és korrekciót mondtak, illetve a jelentésére sem mondtak jókat, inkább óvatosságra intenek. A következő két hétben szerintem nem fogja átlépni az 5000-et, de ez személyes vélemény, illetve a hallottak alapján én ezt szűrtem le. Ti mit gondoltok, kíváncsi vagyok a véleményekre.
Tökéletesen leírtad amibe én is belekezdtem, ezért be sem írom már. Nehéz lesz ezen túltenni magunkat, de megy tovább a verkli.! Hajrá 4ig, hamarosan komoly hírek jönnek és indulhat a kurzus feljebb..!
Sziasztok! Megértve, és osztozva mindenki elkeseredésében, Tisztelettel kérek mindenkit, hogy a 4IG-ről beszéljünk itt. Ha már itt vagyunk, ki mit vár az év hátralévő részére, mert néhány elemzés - talán többek között az arbitrázs is - inkább korrekciót vár?
Ma a nagyok nem játszanak!vagy még fel se keltek,vagy a wellnesszt szervezik már igy kari előtt,jó egy kicsit kikapcsolódni az ilyen őszi,komor időben is nem?Apró darabszámú kötések vannak,a merci szalon vevői ma nem itt pörögnek,meg a maserati vevők se!Sokan most téliesitik le a jachtot,ilyenkor le kell menni a kikötőbe még egyszer,meg intézni a dolgokat,nekem ilyen gondom nincs!Csendes nap lesz itt,sok néznivaló nincs itt ma szerintem.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.