Köszi, nem írom le többször, hogyan és mit kell nézni a charton. Az is kilengés, vagy az jófajta kilengés a felső célzóna? Persze hogy jó, mert érdeked! Nekem is...:) Amúgy olvastam az elemzéseid másik topikban, másról. Kösz nem kérem, ha már itt tartunk.
4e előtt is ezt mondtad és azért szálltál ki. A részvény átárazása van folyamatban és messze még a vége. Írtam még 1000ft-nál is, hogy mire mindent beáraz, kevesen maradunk a papírban a fórumról, mert a nagyok kezébe kerülnek át a papírok. Csak megjegyzem, hogy nem itt kéne ajánlani más részvényeket. Nyerőt futtatni kell, nem kiszálni a felénél. Lőrinc is azt mondta: "Legyetek bátorak!" ő is futtatja a nyerőt :D 4885ft és 1,3milliárd és a napi átlag még mindig 4900 felett
40 az a 80 :D Régiek tudják, hogy van, mert itt voltak amikor tizedelés és ötödölés után is írtam, hogy nem szabad eldobni. Nekem nem kell bizonyítanom neked semmit. Egyébként fórumra beírva adtam 2X amikor először és másodszor átlépte az 1000es szintet, majd vettem alatta és majd jóval 5e felett is adom a pakkom kb. 20%-át. Mintha ideges lennél. Miért? 4885ft biztos, hogy jó irányba megy??? Most is tömnek szerinted? Én soha nem a napi szintekről beszélek, mert ez jóslás, vagy vudu kategória. Te viszont igen. Ma eddig 13 beírásod volt ebbe a fórumba. Állítólag részvény nélkül. Pihenned kéne, mert forr benned az indulat, csak azt nem tudom miért?
Az összevetésnek semmi értelme, mert nem ugyanaz a részvényszám. Ennyi erővel akkor lehetne azt mondani, hogy és a Zwack árfolyamát mikor éri el? :) Szóval nem ez a lényeg. Én inkább csak rámutattam, hogy érdemes néha a fundát is figyelembe venni. Sokat nyertem a 4ig-n, de óvatosságra is intek mindenkit, mert ez a szint már nem feltétlen az, ahol érdemes egy lakást árát beletolni a buliba. Meleg a pite. Lebeszélni senkit nem beszélek le, csak az észszerűségre hívnám fel a figyelmet.
Ne haragudj Farkasfű! De csúnyát, rosszat nem akartam írni, pedig kedvem lett volna nagyon már! Szerintem az ábráid sokra nem jók! Akkor kilengéseket, eséseket vízionálsz néha benne, hogy a hihetetlen kategória. Arra jó csak tényleg, hogy jól beijessz embereket! Sokszor hullámok végét olyan helyre teszed, ami szerintem nem valós, csak én nem állok le veled vitatkozni. Annyit nem ér a nyugalmam. De szerintem sokra nem lehet őket használni! Mellé is fogtál sokat! De sokáig nem is voltál itt. Miért nem mész másik 4IG topikba! Ja, mert ott senki nem ír be, mert olyan a topik!:)) Nem is folytatom! Ezt csak viccel lehetett elütni, amit művelsz itt!
most hiába terelsz, ez nagyon megy! 😫😫 A mai napról van, volt szó! Beszélhetsz nekem a kihaló pingvinekről is, legfeljebb kiröhögnek! Semmi köze a mai napnak a 80 forintodról! Amúgy mutasd a 80ft-s papírodat! 🤣
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.