Ezt akartam én is kérdezni, hogy elvileg felvettek a facebook csoportba,de inkább ide írtam mindig. De tegnap be akartam nézni miket írnak. De nem találtam sehol! Akkor nem vagyok hülye! Ti se találjátok, igaz?
Az utolsó bekezdés lehetőségét írtam múlt héten, simán veheti a 4ig a rábát piacon is, hogy nagyobb százaléka legyen...vagy ha nem a cég, akkor a baráti kezek...
Ahogy elkezdett múlt héten zuhanni ideiglenesen, elkezdett menni a rinyálás és úgy éreztem elhamarkodott döntés volt létrehoznom, nincs nekem sem időm sem energiám moderálni ! Elég itt olvasni a rinyálást ! Illetve elkezdett a fb rendszer meghívókat küldeni a privát ismerőseimnek is, akikre qvára nem tartozik milyen papírjaim vannak, vagy vannak- e egyáltalán ! Ennyi...... Mindenki nyugodjon meg, GDPR kompatibilis volt a dolog senki nevét nem mentettem sehova ! Nem vagyok se Tiszás sem Fidesznyik !
Ekkora cégnek jár 1 kastély :D Majd képzéseket, konferenciákat tartanak ott. Amit megspórolnak, mert máshol a helyért fizetnének, azt ráköltik a kastélyra. Még a végén 4300 felett zárunk. 4280ft és 962milla
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.