De minek? Ez a kastély csak teher és zabálni fogja a pénzt. Nem mintha csodbe vinné a céget, de abszolút felesleges. NER vagyonlopás, semmi más. Batidai tolvaj kitalácioja, 4iG-nak biztosan nem hiányzott.
Én azt használom, bár nem napi/rendszeres kereskedésre. Nekem teljesen bevált. Kereskedési díja 0,55% volt, amikor vettem papírt. Talán most is annyi. Idén valamelyik hónaptól azonban kérnek állományi díjat bux papírok után (0,03%), a piaci érték alapján. Alacsonynak tűnhet, és egy bizonyos szintig az is, de nincs maximuma. Összességében én ajánlanám. Bár hangsúlyozom, én nem profi szemmel nézem.
hát az erste tipikus példája ennek, kihoztak egy új felületet és bőven szarabb , mint a régi, felfoghatatlan, és most mindenki rimánkodik nekik h csak a régit meg ne szüntessék....
Kinek mi az alap, ki mihez szokott hozzá. Ha neked szimpatikus az a felület, mert mondjuk ahonnan váltottál, ahhoz képest ez jobb, akkor nem lesz vele semmi bajod. Számomra, aki már használt pár tőzsdei felületet, méltánytalanul fapados. . Azért azt tudni kell, és felhívnám erre a figyelmet, hogy a BANKOKNAK NEM CÉLJUK, hogy az ügyfél tőzsdézzen náluk!!! Nekik ez egy szükséges rossz, ezért is "fejlesztik" olyan irányba a felületeiket, hogy Mari néni és Józsi bácsi megveheti a kis 5-10 db otp papírját rajta és akkor elmondhatja, hogy fúúú-gyáá tőzsdézek, de inkább a pénze 90%-át tegye banki termékekbe: alapokba, betétekbe, stb., amin zsírosra keresik magukat a bankok és inkább ők forgatják az ügyfél lóvéját, amiből egy kicsit visszaosztanak kamat/hozam címszó alatt. Ezért gáz az, amikor egy bank felvásárol egy bróker céget (lásd Erste - Random), mert ilyenkor mint a kis gömböc, behamikázza azt a piacot és az ügyfeleket, majd szép lassan a szolgáltatása színvonaltalanságával azon dolgozik, hogy elvegye a kedvüket a tőzsdézéstől.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.