Jó reggelt!Már régóta velünk van!!!Ez legyen a legnagyobb öröme az életbe,én azt kivánom neki!!Tippem:egy ilyen kimaradt-lemaradt irigy pacsirta az illető,de van tippem is több is hogy ki az,de nem mondom,személyeskedni se akarok,meg szerintem ti is sejtitek ki lehet.
Végre vége a 4 hosszú és unalmas napnak. Feltehetoleg izgalmas hét kovetkezik, Szíjjárto USA-ban, Trump a kínaival találkozik é vezérunk is készul az USA-ba a kozeljovobe. Ezek után valami konkrét aláírást várok a 4iG ugyében ami lok majd egy nagyot az áron. No de legyunk turelmesek mert állítolag a turelem rozsát terem.
Van is egy sejtésem, ki az. Mindig akkor keletkeznek ezek az indololatlan minuszok, amikor aktív. De hát, ha ez javít a szar életén, akkor hajrá. Ide is egyet plíz!
Kedden és szerdán én is vettem. A DKJ-mat, amit a biztonság miatt hagytam meg... mégis eladtam (szinte 0 maradt), plusz még egy kis családi tőkeáttétel. Én a Google AI-mód-ot "teszteltem" mikor nem volt itt érdemleges, 4IG-vel kapcsolatos információkkal és mindenféle tőzsdei kérdésekkel, fogalmakkal zsibbasztottam.
Szabi, én ígérem, itt leszek veled! Én mikor a legnagyobb zuhanás volt, konyhabútort festettem, inkább nyugtató hatással van az emberre, ajánlom, jobb, mint bármilyen nyugtató.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.