Igy van. Ez a megállapodás az Axiommal még nem kotelezo érvényu, de egy lépés a valodi egyutmukodéshez. Irtam honapokkal ezelott, hogy egy Axiom kaliberu cég nem fogja az idejét értelmetlenul pocsékolni. Biztosan és nem is lassan haladunk egy valodi partner kapcsolathoz ami a 4iG urbe viszi.
Gratula Jászai Elonnak, hogy bekerult a Top10 leggazdagabb magyarok kozé. Megérdemelten, megjegyzem. 4iG 30% novekedésével benne lesz a Top5, ami nem is olyan távoli cél.
Köszönöm, vélhetően erős lesz a forgalom. Ugrálni nem merek, a korábbi vételeket szerettem volna az esetleges csökkenésekkor tovább erősíteni, az átlagot csak némileg növelve. Ebben az időszakban látszik, hogy emelkedésben rövid távon nincs rossz vétel. De van: akkor ha nem veszek!
2025. október 02. 22:06MegosztásItt is az új történelmi csúcsA Dow 0,17%-os, az S&P 500 0,06%-os, a Nasdaq 0,39%-os pluszban fejezte be a kereskedést, ami azt jelenti, hogy mindhárom vezető amerikai részvényindex új történelmi csúcson zárt.
Én ezért nem ugrálok ebben a részvényben, mert 6-8 éve kiestem párszor a nyeregből és csak magasabban tudtam visszaszállni. Ahogy látom a mai záró a második legmagasabb napi zárócsúcs volt. Holnap akár új heti és napi maxot is el tudok képzelni, mert ma forgalommal emelkedtünk, vagyis a részvény a mostani emelkedéssel megerősítheti akár a 2700 Ft fölötti szintek tesztelését is.
Én is ebben "bíztam", viszont napok óta lentebb voltam, mint kellene. Most meg megindult... milyen jó lett volna csak úgy belevenni korábban. Szerintetek szintet lép holnap vagy péntek lesz? ;-)
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.