Ritkán írok be, ma először írtam, valakivel keversz. Spiler is írta reggel. Igazad van 2700 körül akarja a többség, de aki lentebb vette, mondjuk 2000 vagy netán 1000 alatt,annak ez is bőséges profit, nemde?
Már másodszor írod rövid időn belül a profit realizálást, mármint, hogy most az történik. Elmondanám neked, ha én profitot akarnék realizálni vagy akartam volna, akkor 2700-nál adtam volna el nem pedig 2460-nál.
Én úgy vagyok,ha ezeknek a Monacoba jachton ringatózó csókáknak jó volt 2575-ön milliárdokért venni,akkor a bukott szamár Szabinak is jó lesz majd!Inkább azon agyalok,mi programok vannak a jachton,ki,kivel mit csinál,hányszor,milyen a homár,stb!Szerintem nagyon nincs gond,nem milliárdokkal van nagy esés!A piac meg felszivja most a papirokat is!
Profitot realizálnak. Várható volt, pénteken megvolt a FTSE indexbe kerülés, ami is hajtotta fel hetekig az árfolyamot. Most lecsorgás lesz,amíg nem jön valami új hír, felhajtó erő. A kisebb spekák szórják, akik hosszabb távon gondolkodnak , ők kitartanak .
Elindult a papír rést tölteni 2190-nél.Muszáj betölteni,hogy tovább tudjon emelkedni.Reméljük gyorsan túl lesz rajta,és a rés megtartja.Ha nem,akkor jöhet a 2000 tesztelése.Addig azért nem várnám le,de sose lehet tudni.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.