azért több mint furcsa h szét lett verve az elmúlt napokban és ennyire nem akar menni, mert tele van spekával, meg szedik el sokaktól nap elején hopp megvettek kb 24.000 darabot, hopp az valakinél van és nincs annál aki adta, azért tudják kockázat nélkül megtenni, mert ezeket simán eladják még idén bőven feljebb, most meg szopatják a napizókat, csak azt felejtik el h bármikor jöhet egy hír és akkor magukat szopatták, azért megitélésem szerint 1630-on nagyon olcsó, a realitása most minimum 1800-2000 között lenne, mennyi pozitív hír jött 1900 óta, sok
Ezek mi vagyunk ? A magyar-egyiptomi gazdasági együttműködés egy óriási sikertörténet, miután 1350 vasúti kocsit szállítunk le Egyiptomnak. Most megállapodás született arról, hogy hazánk legnagyobb telekommunikációs vállalata építheti ki az Egyiptomot Európával összekötő optikai kábelrendszert. Ez a 2800 km hosszú, tenger alatti kábel fogja biztosítani a nagy sebességű digitális és internetes kapcsolatot Európa és Egyiptom között, és magyar technológiával épül ki az az optikai hálózat is, amely újabb 6 millió egyiptomi háztartásba viszi el az internetet.
Igaz nagyon ugrálos lesz Sztem akinek van bárhol jó pár % haszon jobb eltenni mert a bolond trump ki tudja mit tol az arcunkba? Nem 100 a fickó 4ig kb 2k alatt lehetne ha ez nem cseszi el
https://invst.ly/19z0eq Amíg a recessziós félelmek magasak én nem jön egy átütő hír vagy majd egy jó jelentés, addig én nem gondolom, hogy óriási ütemben nőne tovább. Volatilitás az lesz fel-le.
Ezt is leütötték közben, mondjuk ez volt várható. A 4iG Nyrt. (a továbbiakban: „Társaság”) Auditbizottsága úgy határoz, hogy jóváhagyja és egyben javasolja a Közgyűlésnek, hogy a 2024. üzleti év után osztalék fizetésére ne kerüljön sor
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.