Azt nem hinném, hogy oda visszamegy! Azért mindenhol emelkedés van! Annyira nem szar! Amúgy meg mindig úgy emelkedik, hogy kilövés, visszateszt és megint fel. Valószínű inkább ez lesz!
Teljesen jól látod! A 4ig pont az a részvény jelenleg, ahol a nagy kilengésekből lehet a legjobban profitálni. Nyilván figyelni kell és fegyelem is kell ehhez a fajta stratégiához, de itt ez működik!
Matek persze. Itt amikor felfelé indult a papír rengetegen eladták, majd sokkal drágábban vették vissza. Nekem 40ft-ról is rengeteg van. sokan eladták és utána meg más papírban buktak. Én meg csak üldögélek a nyerőben nyugodtan. Persze van matek, meg más papírban is lehet nyerni közben. 1656ft
Nem viccelek és nem a 4ig-re írom ezt, hanem általában a piacokra. Most nagy az optimizmus arra, hogy a vén majom visszakozott 90 napra. De ettől még a piacok nem jók, holnap Mo-t minősítik, meglátjuk ott mi lesz a mondás. jó cég a 4ig, nem ezt kritizáltam, hanem a piacra kell nagyon figyelni.
Ez egyszerű matek, nem jártak jobban. Amíg van felfelé és lefelé mozgás, és ennek a mértéke nagyobb, mint 0,9%, addig az eladom-veszem stratégia többet hoz. Meredek és egyenletes emelkedés esetén jár jól a tartással, ami ugye jelenleg nem teljesült. De persze látványosabb benne ülni sokáig és egy összegben egy nagyot kaszálni. De ez összegben kevesebb lesz, mint az adok-veszekkel.
madrid a másikban megint elmélkedik, persze a napi csúcsot nem is látta a beírásakor, mert nincs reálja. Most nagyon gondolkodhat, hogy mit írjon, hogy a Telekom mikor előzi a 4IGét. Nem tudom hányadik emeleten lakhat, mert mindent lefelé lát :D . Mi lesz itt az árfolyammal, ha jövő héten az USA védelmi minisztérium képviseletével is aláírnának 1 szerződést. Persze szerintem "csak" egyeztetések lesznek, de lehet, hogy valami konkrét szerződés is beesik. Ma szép forgalom lesz. Gyerünk, eleget pihent a papír! 1664ft és 146milla
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.