Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
rice2 hétfő, 08:46
Előzmény: #62572  feel

Az látszik, hogy USAval és Izraellel komoly tervek vannak. Tuti, hogy velük lesz is szerződés, még idén.
Konkrét szerződések után majd komoly rally jöhet. Én úgy gondolom, hogy mire mindent pontosan előkészítenek lehet, hogy ősz lesz.
Most még a pánik határozza meg az árfolyamot.
Szerintem a héten a pániknak vége lesz és majd korrigálnak a piacok. 
A nagy kérdés, hogy ma még mekkora lesz az esés? Ma is jöhet még 3%-5%-os mínusz.
4IGnek jó lenne 1500-160 közt maradni. Lesznek pánikolók akik kiugranak a papírból, de lehet ha felfelé megy, majd drágábban tudják csak visszavenni. Reggel mindent szórni fognak.
Egyébként ilyenkor kéne a cégeknek venni a saját részvényeket. Pánikban hosszabb távra mindig jók a vételek, csak az időtáv a kérdés.
Bigkt hétfő, 08:39
Előzmény: #62578  feel
Mint múlt héten...nyitásban valaki ijedten bedobja nyitásban, amivel le is nyomja, és utána ott fogunk totyogni délutánig, amikor is kicsit visszamegyünk a nulla felé....
feel
feel hétfő, 08:07
Usa ban ma is nagy eses lesz itt is kovetjuk oket egyelore.
Bizom benne a heten fordul a piac.
mandoo vasárnap, 20:56
Előzmény: #62576  raus
Ahhoz, hogy oda eljusson, nem érzelmi alapon fog valaki elkölteni milliardokat, hogy részesedést vásároljon a cégbe, az ide nem elég, bármennyire is szeretnénk.
raus vasárnap, 19:46
Azt mondom és érzem ez a rv nemsokára 5. majd 4. Blue chip lesz az opus és mtcom be lesz előzve ill a delta szekta bele fog pistulni ez lesz 3-4 k ők még mindig 80-90 közt 
mandoo vasárnap, 19:34
Előzmény: #62574  conax
Így igaz, a fél világgal kávéznak, de az nem elég.
conax vasárnap, 18:31
Előzmény: #62573  Yoakedvem
A világpolitikai és gazdasági helyzet , vámok....mozgatják most a piacot,  tőzsdét. Nem hiszem,hogy minden egyes találkozóra rally lenne, konkrétumok kellenének most már!
Yoakedvem vasárnap, 14:34
Erre a hírre lesz rally? 
sprint53 vasárnap, 13:35
Ma, együtt munkareggelin találkozott B, Netanjahu és Szíjjártó P.       Részlet a cikkből :  "  Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök lassan elhagyja Magyarországot, viszont vasárnap reggel még szakított időt egy Szijjártó Péterrel közös munkareggelire. A két fél a fizikai és digitális biztonságot az együttműködés fontos pilléreinek tartja, így ahhoz, hogy Magyarország a biztonságát garantálni tudja, Szijjártó szerint technológiai szempontból mindig a csúcson kell lenni. "  A külügyér balján ott volt Jászai is... !  Szerintem, ez lényeges információ, a cégünkre nézve !
Tujafa vasárnap, 12:58
Előzmény: #62567  gilmour
A kérdés az, hogy akinek szólt, hogy gondolkodik erről? Keménykedik az EU vagy tárgyalási hajlandóságot mutat? Mexikó, Vietnám vagy Kanada a minta.
Borisz vasárnap, 12:47
Előzmény: #62566  feel
Én azért értékén kezelném, amiket a Musk mond. 
Sajnos ilyen hasznos imberekre mindenhol szükség van. Kábé úgy tekintem, hogy kvázi ő az ottani rezsiharcos.
Andre75 vasárnap, 11:59
Előzmény: #62567  gilmour
Mindig az a főnök, akinek több pénze van:)
gilmour
gilmour 2025. 04. 05. 20:19
Előzmény: #62566  feel
Ez jó, de a kérdés, hogy a főnöke miként gondolkodik erről...
feel
feel 2025. 04. 05. 19:33
Elon Musk vámmentes kereskedelmet szorgalmaz az Egyesült Államok és Európa között, nem sokkal azután, hogy Donald Trump elnök új vámintézkedései megrengették a globális piacokat - jelentette a Bloomberg.
Parket-ta 2025. 04. 05. 12:10
Előzmény: #62563  Stayerke
Pánik alakult ki egyes részvény tulajoknál. Ez nem csoda. Várhatóan lesz folytatás is.
Bennem is meg volt, hogy eladok, de kemény maradtam és előkészítette  a porszívót.😉
Stayerke
Stayerke 2025. 04. 05. 10:49
Előzmény: #62561  OTP-TOP
Nem igazán értem a 11 mínuszt...
Andre75 2025. 04. 05. 06:54
Szerintem mivel itt kevés a közkézhányad, így a globális  pánik, menekülés nem fog hatni rá annyira. A nagyobb tulajok nem hiszem, hogy eldobálják. Befektetében szerinten kiváló lesz, ha csökken az árfolyam, bővítésben gondolkodom, nem eladásban...
OTP-TOP
OTP-TOP 2025. 04. 04. 17:35
Úgy nêz ki,  jó döntés volt a nullás stop, mégha a rózsaszín ködben nêha nehezebb is látni..
Sok előjel volt, illetve tapasztalás, szájkarate. 
Jöttek a mínuszok, de ami már kiutalt és számlán van, itt az a biztos. Nem az ígéretek ilyen helyzetben.  
Értem, hogy ReArm EU program, víziók stb..
Ráadás, hogy a sertésdúcsét világi barátja, Donald a kacsa a vámháborús listára firkantotta.
 A mi vajdánk másik nagy mentorát putyinovicsot nem.. 
Ílon, Elon pedig.. írtam ide magánvéleményt korábban,  cégei megítéléséről, lehetősêgről, bár a pénznek nincsen szaga. Más pedig máshogy látta, látja. 
Sokatmondó, ha J.D Vance már nyíltan kenyértörêsről elmélkedett tegnap Elonnal.

Kezdődhet a logikai fejtörő, hogy milyem extra jut(hat) ilyen vámháborúban/USA recesszióban Elonnak?
Vagy az autós vámok miatt a hihetetlen nagy barát által az EU-ban legjobban arcul b.sz.rinott országunknak, a szakértő kormányunk autóipari víziói okan.
A cêg jó, rengeteg a hitel, sok mellê a "majd ha", azonban nem golyóálló, hiába is tulaj a Rheinmetall. Kiválo kapcsolati hálójú a tanácsadó testület is
A korábbi vázolt vízió, hogy 2500-3000 Ft, 12 havi idősík. Hát meg tudjuk idővel a piac, hogy látja.
Cash is King a rövidebb befektetési idősikjaimon, nem volt titok korábban sem.
Az igazság a kasszanál van, nem odaát.. Van ahol kivárás jut. Ez a tőzsde.
Jobb jövő hêt lesz ennêl. Van likviditás szárazon.
Jó hêtvégêt!

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek