de tényleg ki az aki így ad el közel 13 ezer darabot, ha olvassa írja le már az indokait, kiváncsi lennék, simán ha kivárja a kereskedést, talán ötven ponttal is el tudta volna adni fentebb az meg, kiszámoltam 637550 forint
Igen, lehetett számítani arra, hogy lesz egy barom, aki nem tudja kezelni a felületet, nem ad be árat a nyitoban, így bukott egy millát... ha ez nincs, 1700 lett volna a nyitó. E miatt a szerencsétlen miatt nyitottunk 9:02-kor, 1626-on... Szóval ez tényleg nagyon kiszámíthatatlan volt!
Ebben igazad van, de az hogy lett egy új tanácstag egyáltalán nem garancia a cég sikerére nézve. Az hogy az árfolyam emelkedett, az csak a hírre gyakorolt speki hatás, tegnap láttam hogy elfogyott a lendület és gondoltam ott jó ötlet lehet realizálni, éreztem hogy ez ennyi kb. Ezek a speka emelkedések, meg elég gyakran visszakorrigálnak, itt ez különösen igaz.
de honnan tudtad h tegnap délután, amikor kijött a hír, nem kis hír, szerintem nagyon nagy, hogy 1680-on jö ötlet eladni és h vissza fog menni? Ma simán mehetett volna tovább , nem?
Ezt kell kihasználni, már volt idő megtanulni hogy ezt csinálja a részvény felpattant aztán visszakorrigál. Ezt csinálom már december óta, mindig vissza is veszek nem maradok majd le, de ezekből a mozgásokból nagyon sokat lehet keresni.
Ezek csak spekulációra okot adó hírek! Ilyenkor érdemes vásárolni, gyűjteni. A hír az lesz amikor konkrétan megkötött szerződések és az azok mögött rejlő számok is transzparensek lesznek. Akkor már kilövés lesz szvsz...
Most már csak az kell, hogy valamelyik szuper tanácsadó azt tanácsolja a haverjának, hogy a szakadó, frissen eladott USA tech papírok árából vegyen EU tech papírt, fejlődő, ambiciózus cégben, régióban. Csak egy ilyen kell, és irány a Mars.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.