Részben azért mert a felügyelői bizottság tagjaiból 6,2 millió euró értékben értékesítettek részvényeket (5ezer euró feletti értékesítés esetén kötelező jelenteni). Másrészt azért mert nagyon meghúztak az elmúlt 1,5 hétben és korrigál. Amúgy kijött rá a tegnap egy combos célár a Morgan Stanley-től (2000 EUR)..
Pihentetik a papírt. Nem lehet mindig hegymenet. Szerintem Jászai is ezért nem nyilatkozik. A cég nagy dobása majd az lesz, amikor 2-3 éves terveket tesznek közzé üzletáganként. Szerintem arra még min. 1 évet várni kell. Remélem addigra 3eft elé ér az árfolyam. 1676ft és 45milla
A legnagyobbat Kína nyeri! Mindenki gyengül miközben ők messziről szép csendben tovább erősödnek, senkitől sem zavartatva, miközben látszólag az asztalra sem kell könyökölniük...Európa meg annyira szét esik és kivérezteti magát, hogy Amerika és az oroszok jót nevetnek ezen. Na de ide fókuszáljunk, ma-holnap kellene egy hír, hogy a kamat pénzekből itt szépen porszívózzanak tovább a gyűjtők! Hol vannak a januári-februári napi forgalmak?
Én nem írtam, hogy béke lesz. Fegyverszünet lesz, amiben Ukrajna nem ismeri el az elfoglalt területeket, az oroszok pedig igényt tartanak a nem elfoglalt területekre, azokban a megyékben amiket elfoglaltak. Valószínű majd 20 év múlva is még fegyverszünet lesz. Most a pozíciók javítása folyik és majd lesz megegyezés. A legnagyobbat az USA nyeri! Ha így lesz akkor még idén komoly rakéta jöhet a BÉTen!!! 1676ft és 43milla .
1686on 20500db eladó. Ha ezt kitépik jöhet az 1700. Nincs sok eladó. Akik a csorgásban eladták, valószínű rosszul döntöttek. Szerencsére én gyűjtöttem végig és majd 2000 nél újra csökkentek. Ami hamar eljöhet, mert jöhet a fegyverszünet Ukrajnában, külföldiek újra vehetik a BÉtet és ötödik legnagyobb papír most a 4IG és ide is jutna új pénz bőven, állampapírok kamata is keresi a helyét, akvi bejelentés, erős ft miatt jöhet már az 1Q után akár nyereséges jelentés, új szerződések, áprilistól újabb saját részvény vásárlások, stb. Reméljük, hogy a gyűjtő is elindítja a porszívót. Ja és a legfontosabb madrid borúlátásai, mint kontraindikátor :D 1684ft és 29milla
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.