A rés azt jelenti, hogy abba a sávban nem történt kereskedés, tehát nem tudott épülni sem támasz, sem ellenállás. Rés nélkül is tud egy papír gyorsan esni, hiszen ha alacsony forgalommal emelkedett, akkor bármely pontján kialakulhat "ritkább" tér. Két nap közötti ilyen légüres tér a rés. :) Szóval én sokkal jobb tippnek tartom azt figyelni, hogy hol időzött többet az árfolyam, hol épült támasz, mint távoli réseket nézegetni. Illetve ha már TA-t nézegetsz én inkább nézném a fibo szinteket, mint a réseket.
Engem nem a korábbi rés aggaszt, mert az szökési rés volt szvsz, ami ehet, hogy soha nem lesz betöltve! Viszont az RSI magas ezért gondoltam, hogy itt oldalazás közben egy kisebb leszúrás lehet az újabb szint (1600+) elértése előtt.
Szerintem meg kéne indulnia. Látszik, hogy toporgás Opusban. Telekomban sokan stagnálást várnak, kis esést. Richter gyenge. Mintha jönnének át ide vevők. Lehet megindul ez szépen. Erőt gyűjt.
Szerintem a rések nem olyan erős tényezők. Azokat nem kötelező betölteni vagy széléig visszatesztelni. Van hogy évek múlva történik meg. Sehol se említik egy erős tényezőnek. Annyian emlegetik itt. De az egyik leggyengébb dolog.
Szia! Múlt héten csütörtökön- pénteken jártunk ott, amikor 1398ig felment, majd ment vissza. Ezért én azt nem tekintem résnek. Nézd el kérlek, ha nem elég alapos az ismeretem a rés fogalmát tekintve.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.