Jó ötlet!!!Egyik távoli rokonom,elvált,majd 50 volt,megbeszélt egy randit egy hölggyel, Németországban,egy metró lejáróban találkoztak!Mind a 2en magyarok,de kint dolgoztak!Akkor még csak levelezni tudtak,telefon se volt!Írta a hölgy:hogy ismerlek meg?A rokon visszairt:Könnyen!Alacsony vagyok,kövér,kopasz,és csúnya!(Tényleg az)Fel fogsz ismerni!Azóta 30 éve együtt vannak,és nagyon boldogok!!Majd én is megadom a koordinátáimat,engem is felismertek egyből!!
Javaslom a találkozó helyszínének a következő közgyűlést! Jelige: mindenki tartson meg minimum 1 részvényt! Miután jól laktunk a 4ig kontójára - akarom mondani a saját pénzünkön, utána végre megismerhetnénk egymást néhány pálinka kíséretében!
Most kaptam egy hivást amcsiból!Biztos forrás!5 órával ezelőtt a NASA központ hívta Donald Trump-ot,hogy durrogásokat észleltek a világűrben!Pánik tört ki,hogy az oroszok esetleg,egyből ráállitották a katonai műholdakat!Kiderült hogy egy űrhajón amin 4IG Ungáris felirat van,durrognak a pezsgők!Ráálltak lehallgatni!Torrony..Hukk..Itt a kaapittánny..Meegcsinná Hukk!-Kaapit Hukk!Kirrá vagytok!Ma mááá ne Hukk hivjatokkk! És folyamatos pezsgődurrogás,meg kristálypohár csörömpölés volt a hajóról is,meg a földi irányitó toronyból is!Annyit kiderített még a Szijáéé,hogy a pohár Herendi porcelán,a pezsgő meg Törley pincészetből származik,és édes volt!Trump meg mondta,semmi gáz,ezek a barátaink,had ünnepeljenek!
Én 3 éve vettem először (még meg van az is), de ahogy szabadult fel folyamatosan a három év alatt, mindent ebbe pakoltam, Nem mindig értettem veled egyet, de többnyire hasonló következtetésekre jutottam, és jó volt a megerősítés, hogy más is így láthatja. Nekem all-in van, amit senki sem javasol, de ezzel akarom hangsúlyozni, hogy mennyire bíztam az emelkedésben.
Nekem fizetni nem kell. (Annyira nem lettem csóró :D ) Én erre soha nem is utaztam. Kapok bankoktól is több meghívót. Nem érdekel ... Van, hogy ismeretségi körben mutatom, hogy páran miattam gazdagodtak és ennek örülünk. Ennyi! . Persze a többség sátánnak titulál., de hajrá és a lelkük rajta. Néha én is iszom mint 1 állat :D persze sokan öregnek gondoltatok itt, de lehet nem és a részvényben is ez a helyzet Nagyokat is lehet nem is látjuk, pedig 10% alatti a közkéz! ja és a vicc kedvéért a közkéz majdnem közpénz lett!!!!
engem is folyamatosan basztattak mas topikokban is, hogy csak felbeszelem a papirt. most azert van egyfajta elegedettseg bennem, hogy "na ugye baszki", amikor visszacsusztunk 720 korul es el kezdtem venni, sokan hulyenek neztek a kornyezetemben. viszont ahogy rice is irta most kell majd figyelni, mert valahol azert lesz hinta-palinta. ha koran ugrik ki valaki, lehet nehez lesz jokor visszaulni a vonatra.
Látom azért végre Te is kiengedsz egy kicsit!!!Kaptál itt hideget-meleget az elmúlt 5 évben biztos mióta én is itt vagyok!!Felbeszélőtől kezdve nem is mondom miket!Voltak itt kemény harcok a Madrid féle brigáddal is,meg másokkal is!!Én el se tudok ilyet képzelni,hogy mondjuk 10 évig tartsak egy részvényt,mert agyilag ahhoz buta vagyok!De ha én megérem,és egyszer lesz ilyen buli,akár 1500-as is,vagy tarthatunk 1200ast is,az biztos ha találkozunk,akkor én fizetek Neked mindent,meg az összes rokonodnak,akit csak elhozol!!
Köszi! Ez így, hogy valószínű minden pozitív, nagyon jó. Jól eset, hogy írtál a "megfertőzésről" A lényeg, hogy így "fertőzötten" ne engem kövess, csak magadat. Újabb csúcson a részvény és gondolkodom, hogy kiszállok a rendszeres beírásokra a fórumról. Most kezdődik az árfolyam felpumpálása. (Még az elején vagyunk) Valószínű sokkal magasabb árfolyamok jönnek és új megmondó emberek. (lefelé és felfelé is) Nem biztos, hogy vitatkozni szeretnék velük Nekem 40ft-ról ment az árfolyam. Nekem ez eddig is kicsit számomra lehangoló volt, rendszeresen beírni.. Azért a régi lefelé várók a 100millás forgalmakat sem értették, hát a mostani 400-600ra mit mondanak? . Igazam lett és nem élek vissza vele. Ezután csak heti 5-6 alkalommal akarok írni a fórumra. madridnak nem kell bizonyítanom már, hogy beteg volt az elmúlt 5 évben... . Utálom amikor 1 kisebb emelkedés után más papírokban jönnek a "nagy" felbeszélők, fantazmagória gyártók!! Én itt szinte mindig ugyanazt mondtam, kiegészítve új információkkal. Na még 2 pálinkát legurítok! Hajrá és mindenki egészségére!!! Remélem 2 éven belül valaki szervez Budapesten 1 találkozót a 4IG részvényeseknek, majd 2000nél, mert a fiammal mennénk!!! (mi vidékiek kisebbségben :D) Ja és 7-78sört és 4-5 felest elbírunk :D Persze majd fizetjük! 2-3 év múlva ennyit inni már valószínű nem tudok :D S,Worhington Én csak a kicsiket próbáltam védeni. Lehet másnak tűnt. most nem megyek bele, mert volt itt írás ellenem régebben, mert a kicsiket óva intettem több részvénytől. most még 1 sör és pálinka és ennyi és majd ... de tartani kell, csak szólok!
Azért ez nagyon szép, folyamatos emelkedő trend. Bő egy hónap alatt simán hozta 50%! És szerintem korán sincs vége napi maximumon zárt óriási forgalommal. Ez lehet lekopizza m.tel gyönyörű emelkedését, akár nyár elejére 1600-1800 is lehet. Én 1000 ft-nál megremegtem aztán nagy részét aladtam 1050-1080 közt. Tényleg nem gondoltam még ennyit erő lesz benne! Az amcsi találkozón Musk-al Jászai lehet valami nagy dolgot készített elő!! Gratulálok a kitartóknak , további szép hozamot!!
Jól tetted! Sok kicsinek adtad az erőt szerintem! Az egyik legviszontagságosabb papír volt a BÉT-en. A kitartóknak pedig most most kezdődik a tánc! https://www.youtube.com/watch?v=gV3v9GB_UJ0
Látom 1100 előtt korrekciót vártál. Ha akarod most add. Valaki-kik gyűjtik és ezért a meglepődés. (szinte mindenkinél) A végén csattan a kolbász!!! (igazából majd 4-5 év múlva, lehet 4e-5e?) A lényeg az a jó ha mindenki jól jár. Tehát nyer. Na itt most lehetséges még a lehetetlen is+ !!! Köszönöm ha elolvastad és nem fűzöl hozzá negatív megjegyzést!!! Ez a lebeszélőknek, mert amint látjátok felesleges. Én pedig mit felbeszélő... Hát a régi tőzsdézők tudják, hogy felesleges. Én szerettem volna, hogy 1 nagy "álomban sok kicsi benne legyen" de sajnos nem sikerült. De még ...van holnap és van jövő! Irány az 1500 as szintek fölé. Talán jönnek a hullámzások is, mert nagyon sokan várják és akkor sokan napiznak is.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.