Lassan letisztul a nagy emelkedés. Ma már minimális esés. Pénteken még vergődhet, de talán hétfőn újra erőre kapunk. Napi átlag: 1075ft napi min. most 1044ft és 489milla na innét fel szerintem.
Mondtam 1-2 hete,hogy látszik ott is,hogy menni fog a bicikli!Nagy darabszámú vételek voltak folyamatosan!Nem a festő jóska,meg a pedagógus piri néni vették-veszik!
Tavasszal lesz újra saját részvény és majd nagy osztalékot fizet + idén már kivezették az adókat és ma bejelentették, hogy díjemelés lesz. Lehet őszre akár 1500 is. A gond az, hogy mi csak itt tartunk, de majd ha jönnek a nyereséges negyedévek szerintem ugrunk 1 nagyot. Kapitalizációban nagyon gyengék vagyunk. Ha mindent eladnának, jóval többet kapnánk részvényenként mint 2000ft. 1052ft és 480milla
Mert év vége előtt szép kis profitot kihúznak majd belöle az alapok,abból dobnak majd egy kis alamizsnát annak aki náluk volt,a brokik meg irány Maldív,az decemberben mindig féláras akcijós!
Az kemény, hogy 1085-n is vette a cég. Áprilisban jön a második srv kör, ott már lehet, hogy nem lesz korlátozás felfelé vásárlásra. Nagyon keményen tolják.
Ha jól emlékszem tegnap 530 miller volt a forgalom!Ma is lesz a körül,de inkább több,ha jön a 60K-s cápa,azt harap 2-t még!Gyűjtik továbbra is a papírt kőkeményen!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.