Gyönyörű. Szegény Madrid most nem szólhat hozzá , pedig biztos lenne mit. Gondolok rád pajtás ! Felőlem kommentelhetnél. Remélem holnap vastag zöld csík lesz
Na ez odab.sz: A 4iG Csoport a negyedik negyedévben – az informatikai iparágra jellemző ismérveknek megfelelően– fokozta a korábbi negyedévekben mutatott fejlődési dinamikáját, és kiemelkedő üzleti eredményességgel zárta 2021. IV. negyedévét:▪ a 4iG IFRS szerinti konszolidált értékesítési árbevétele 93 milliárd forint volt, amely 62%-kal magasabb az egy évvel korábbinál;▪ üzletieredményességeszinténjelentősenjavult,aTársaságkonszolidáltEBITDA-ja11milliárd forint fölé növekedett, amely 125%-kal magasabb a 2020. évi pénzügyi és értékcsökkenési leírások előtti eredménynél;▪ a Vállalatcsoport IFRS szerinti adózott eredménye 6,4 milliárd forint.
Várjuk nagyon :D OTP-én ma szép méreteset buktam. Csütörtökön volt 1 nagy nyerőm,most több mint felét elbuktam. A már bezsebelt nyerőt nem szabad bukni. OTP bármerre megy nem játszom vele többet. Tanulópénz. Háború van!!!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.