Nagyon kíváncsi vagyok ki jegyzi le a 850ft-os részvényeket. 1 vagy több befektető osztozik a 9,46millió papíron? Javadalmazási politika is jó,mert gyakorlatilag pénzért kapnak majd a vezérek részvényt. Nagyon meg vannak győződva arról,hogy majd sokkal többet ér a részvény. Úgy legyen! Most még akciósan is occcó 734! :D
"Elhangzott, hogy biztató tárgyalások zajlanak a kibervédelem és az informatika terén és mérföldkő lehet a legnagyobb magyar vállalat bahreini piacra lépése: a Mol a helyi olajkitermelés hatékonyabbá tétele érdekében folytat tárgyalásokat."
Elöző írásomból azt kifelejtettem, hogy a KGY. után jó hangulatú Pogácsa Parti volt 🙂 ahol J.G. vidáman társalgot a nagyobb kisbefektetőkkel 😃 (ilyet korábban még nem tapasztaltam, általában v. a KGY. után azonnal v. még a Kgy. közben elviharzott, ma jó napja lehetett 😀 költői kérdés: valyon mitől? 🙂 )
"magyar és külföldi Bankok, befektetési alapok, nyugdíjpénztárak, egészségpénztárak is vásároltak, tavaly v. idén részvényeket" Ez is azt támasztja alá amit írtam. Biztos kezekben vannak a papírok, egyre kisebb a tényleges közkéz. Kisbüfik adják minden pánikban, nagyobbak meg felvásárolják? Ha ez így van akkor ha a háború befejeződik és elindítják fel akkor nagyot szólhat, de ez még soká lesz. Háború és a választás még okozhat meglepetést.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.