Nincs megkeseredve Treff!Atolvastam az irasat! Demokraciaban elunk. Joga van ezt gondolni! En magam is aggodva figyelem hogy majd MP csuszva maszva Ursula labai elott a penzert cserebe ( Mint Zalenszkiy), majd mit vallal be!!! Sok sok kisgyerek apukajakent lattam milyen most Parizs.Koszonom nem kerek abbol a fajta fantasztikus kozbiztonsagbol!
Továbbra is tartom, amit írtam, azzal kiegészítve, hogy borzasztóan megkeseredett vagy sajnos, minden mondatodból szinte sugárzik a fájdalom, továbbá az általad említett face ismerőseidből indulsz ki (egyéni szoc, az olyan embereket mindig kerültem), plusz üldözési mániád van, de nagyon erős, beszorulva egy vélemény buborékba. (A házunkban az őskomcsi lakók voltak ilyenek, azok még nyomták a lakók feljelentgetéseit is 90 előtt, ha valami nem tetszett.) Érdemes lenne szakemberrel beszélgetni ezek feloldására és ezt jószándékúan írom.
OFF Kitiltottak a 4IG-ból mert leírtam hogy Dr. Ferencz Orsolya űrkutatásért felelős miniszteri biztos az Egyenes beszédben eléggé alávágott a 4IG-nek. :( :(
⚪Eltűnt a Mészáros és Mészáros csoport a DVTK támogatói közülJelentős változásra lettek figyelmesek a szurkolók a DVTK hivatalos felületén: a Mészáros és Mészáros csoport neve lekerült a klub weboldaláról a támogatók közül.
Még egy szösszenet. Amikor elindult az elmúlt hetekben a pánik az üzemanyagok körül én úgy jöttem haza családi külföldi útról március elején, hogy jóval drágában tankoltam (23 éves dízel autóba amúgy is a prémium üzemanyagot szoktam - bár évi 4-5 tanknyi dízelnél nem fogyasztok többet, mert tömegközlekedem) a sógoroknál a magyar határtól nem messze, mivel úgy gondoltam, hogy a hazai készleteket nem dézsmálom, bár tudom, hogy ilyenkor persze a jövedéki és egyéb adó sajnos nem a hazai költségvetésbe kerül. Aztán bevezették a védett árat és mit látok a síelős berkekben, hogy a környezetért folyamatosan aggódó, a volt kormányt rühellő jóléti nyomorgó honfitársam húsvétkor kiugrik (oda-vissza 600-700 km) egy napot síelni, persze megtankolva a védett árakon. Szóval, ha nagyon pesszimista vagyok is az embereket illetően vagy az általam leggyakrabb használt jellemzők egyike az álszentség, akkor az ilyen jellegű számtalan tapasztalatból adódik.
Amennyiben te tényleg konzervatív (jobb oldali) ember lettél volna, ahogy állítod vagy gondolod, akkor nem mondasz ilyent. A múlt nélkül sem a jelent, sem a jövőt nem lehet értékelni, valamit, valamihez viszonyítani szükséges, hogy megítéld. Köszönöm a szokásos arroganciát, minősítést, már megszoktam. A "magyar" jövőt illetően úgy vagyok, ahogy Anton Ego mondta a Lecsóban: Lepjen meg!
Egy-két évig még mehet a démonizálás, meg a szelektív értelmezés, az összehasonlításokban a csúsztatások, aztán már a teljesítmény fog számítani. Persze, a következő időszak a fogd rá a nyuszira lesz, mert csak így lehet féken tartani majd a népet. Amúgy nem telt el két nap és már az egyik legszorgalmasabb pedagógus feleségembe, akinek semmilyen politikai haszna, összeköttetése nincs a távozó kormánnyal, már egy kretén tisza fos "kollégája" belekötött, mert hétfőn nem ujjongott a rendszerváltó parti részvételére. Szóval a boszorkányüldözés és a diktatúra most fog elkezdődni a legegyszerűbb állampolgárok szintjén is, aminek az előszelét láttuk már ebben a kampány lelkületében is. Továbbra is tartom azon véleményemet, amelyet az elmúlt lassan közel egy évtizede itt megosztottam többször a fórumon is, hogy a leghangosabbak mindig azok például a közteherviselés kapcsán, akik a legnagyobb társadalmi élősködők, azaz másokkal fizettetik meg a közös terheket. Az elmúlt több, mint 30 év munka és ismeretem alapján mondom. A FB-on az összes általam ismert adóoptimalizálók (főleg a Fidesz előtti érában voltak nagy pályások, mivel jóval magasabb volt az adóterhelés) a legnagyobb igazságért hőbörgők. Én állok elébe egy akár 50 évre visszamenő vagyonosodási vizsgálatnak, de ezt kevés ismerősömről tudnám elmondani. Na jó, persze azt tudom, hogy ez kb. lehetetlen kategória precízen megvizsgálni visszamenőleg ennyi időre. A probléma az, hogy egy olyan adó/közteherviselési rendszer fog valószínűleg jönni, amelyben nyílik az olló és feltételezem megint a becsületesek lesznek megszívatva, rajtuk fognak élősködni.
NEW OPUS GLOBAL