Normálisan? Alapból olyan vagyok, de van pár f@szkalap, ahogy írtad, akik kifordultak magukból a buktájuk miatt! Van pár, aki kontráz rá, és van kb. 100-200, mikor hogy, érdeklődő a topikban, aki nem tudja mit csináljon, vagy segít nekik és böngészik a chartot, amit felteszek! Amikor felefelé megy az árfolyam, akkor fasza gyerek vagyok, amikor lefelé, akkor klón meg miegymás! Tiszta ovi! Na ez benneteket minősít, tisztelet a kivételnek! Szóval részletes chartot nem teszek, csak vázlatot a ~100-200 érdeklődőnek, mert Fibo nyaralni van! A stílus, a f..kalapoknak szól, akik miatt az érdeklődők, vagy kapnak iránymutatást, vagy nem! Ez beszéljék le a f..kalapokkal! Azon meg nem kell csodálkozni, hogy Fibo-nak is tele lett a tőke a f..kalapokkal! Amúgy hiába hasonlítasz össze vele, semmi közöm hozzá! Vicces és röhögnöm kell! 🤣 Csak vissza kéne nézni pár évet addig, amikor találkoztam itt Fiboval, meg Baktert megkérdezni...:)) Talán meg kéne nézni, honnan, kitől származik ez a hülyeség..:)) r529
NEW OPUS GLOBAL