el sem hiszem, kiment 1900 darab cig-em 338-on :) ma nagyon jó nap lesz, nemcsak enefi, de appeninn és futur eladás is volt:) alig álltam fel ma a géptől a géptől az enefi miatt:)
nemcsak volt, hanem van egész nap:) tegnap nem figyeltem, csak ma na ezért nem szeretnék "egypapíros " lenni, mert akkor elszaladnak a jó lehetőségek:) eddig 49 ezer jött össze , de majd nap végén beadom a részletes kötéseket, sok volt:)
szia AtomAgy, tegnap nagyon ideges voltam, egy hülyeség is bekerült a receptbe, nem is figyeltem, szóval TOJÁS NINCS a kenyértésztában, csak lekenésre szolgál kívülről, de kihagytam , úgy is finom lett
vegyük a jobb -- az is rossz ---forgatókönyvet : 315-310-ig lekergetik ott már csak megjelennek vevők , úgy értem, komolyabbak ááááá, feladom, nem tudok találgatni de mondjuk kétszer már átéltem, hogy 380-tól lement 260-ig egyszer nagyon gyorsan, aztán nagyon lassan appeninn 280 alá nem ment ---végső kiindulópont
képzeld el, ha mondjuk leviszik 260-ig utoljára addig vitték le 300-ig még látom, hogy tudom venni, de 300 alá megy, fel kell számolnom egy csomó kispapírom márpedig nem szeretek egyetlen papírnak kiszolgáltatva lenni eddig az volt a jó, hogy hol az egyik, hol a másik iramodott valameddig és tudtam adni uhh, ebbe nem is akarok belegondolni
igazad lehet úgy értem, most leszorítás megy 329-ről 323-ig álltam be minden forintra 400 darabbal venni --- egyelőre töprengek, meddig zúzhatják, esetleg 300-ig? akkor már nem tudok vagánykodni 1000 darabos vételekkel csak 400 darabosakkal és tényleg, miért érzem úgy, hogy ez a papír lehet még 400? kupec, te vagy az első, aki megerősít, hogy elmehet 400-ig és érdemes venni ebben a görcsben is
szerintem is el fog menni 400-ig de előbb valakinek meg kell venni azt a 100k-t, hisz útban van ráadásul valószínűleg lejjebb is fog még állni, ha komoly az eladói szándék
totoro, csak egyszerűen sz@r volt nézni azt a 100 ezer darabos eladót 340-en de azért kaptam 330-ig ma neki köszönhetően mindegy, most nem is írom, hogy mennyire bíztam a papírban, hogy elmehet 400-ig is akár, mert már nem aktuális / de 1000 darabbal még ott állok 400-on eladáson:) /
Ja, ez a 100k-s eladó zavar? Miért? Semmit nem jelent. Ha megjön az a vevő aki felrángatta 250 fölé, akkor kiveszi egyben. Ha hosszú távra vetted, és van egy elképzelésed, akkor az ilyen apróságokra nem kell figyelni, hogy épp mekkora pakkok állnak be eladóira.
totoro, felkészültem egy kb 320-ig lerántásra is, de elég nehéz szembesülni azzal, hogy csak veszem, veszem, és ma kicsit kikészített a 340-re beálló 100 ezer darabos , és én csak veszem, mások menekülnek oké, ma volt a váratlan helyzet, majd megnyugszom, akkor is, ha ott marad a 100 ezer darabos
Ilyen szinten, hogy kereskedsz, dátum, idő, szerződés stb. bemásolva taszító. Nem turkálunk más zsebében, nem érdekel. Ügyesen kereskedsz de nem tartozol bizonyítékkal senkinek csak önmagadnak. A hálószobából sem illik napi közvetítést adni dokumentálva képekkel épen mi történt mert az személyes nem tartozik másra.
Én drukkolok neked, hogy menjen a CIG, bár tanácsot adni változatlanul nem tudok hozzá, csak annyit, hogy szemmel láthatóan lelkileg nagy teher neked ez a pozíció, talán érdemes lenne egy kicsit megnyesni a méretét, magyarul ha legközelebb adni tudsz belőle, szerintem már ne vedd vissza.
leves