Nincs itt semmi manipulálás! Gyenge ,remegő kezekben van ez a papír. Amíg ilyen filléres áron meg lehet venni addig ez így is lesz!Az a probléma,hogy ballag lefelé és ez még legalább egy hónapig így lesz. Április végén jön a Q1 és akkor -mivel az erős lesz-vissza fog ballagni 185 köré,sajnos mivel lentről indul ,feljebb nem várom. Kevesebb részvénnyel magasabb lenne az árfolyam és akkor nem lenne ilyen remegő kezekben!
Történetünk során először értünk el egymilliárd eurónak megfelelő árbevételt, ami új lehetőségeket nyithat meg további növekedésünk előtt. Ormosy Gábor vezérigazgatónk erről, valamint régiós terjeszkedésünkről és kilátásainkról is beszélt a Portfolionak adott interjújában. Ne maradj le:#AutoWallis#RégiósMobilitásiSzolgáltató#RégiósAutókereskedő
Megemelt célárral, továbbra is vételre ajánlja részvényeinket friss elemzésében az MBH Bank! Így már mindhárom, az AutoWallis Csoportot követő elemzőház emelt céláron ajánlja részvényeinket: Concorde: 235 Ft MBH: 225 Ft OTP: 210 Ft A részletekért kattintsatok! #AutoWallis#RégiósMobilitásiSzolgáltató#RégiósAutókereskedő
Lehet még 136-on vette,és el akarja adni,mert átmegy máshova,vagy esésre számit,és olcsóbban akarja visszavenni,vagy válik az asszonytól és ki kell fizesse a fele hàzat,vagy bármi lehet!!Az is lehet hogy annyi neki a 80.000db,mint neked a 100db mondjuk!Ne filózz ilyeneken!Ha megindul valami akkor ki fogják kapni a 200.000db-ot is,ha meg nem akkor a 2000db sem megy el!Én ma egy X5-öt akartam venni a szalonból,összeraktam,átmentem a mercibe megnézni a GLE-t is,azt hittem 3-4 millióval több lesz,és 1-el olcsóbb!Most kihozok egy tesztautót jövő héten,azt meglátom!Vacillálok melyik lesz!Most 60:40 a mercinek jelen állás szerint!
AutoWallis Nyrt+topic