Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Erre számítottam, ahogy írtam egyre magasabb aljakról fordul ismét északra. Okosan gyűjtögetik a háttérben. Jövő héten szvsz már tartósan 60 Ft felett leszünk...
RRF pénzek: Az Európai Bizottság lényegében
azt üzeni: a tagállamok ne számítsanak hosszú hiánypótlási körökre: a
végső szakaszban kevés idő marad egyeztetésre, ezért az alátámasztó
dokumentumokat már informálisan is érdemes előre megosztani az uniós
testülettel. A gyakorlati szinten ez azt jelenti, hogy
például egy energetikai korszerűsítési, egészségügyi digitalizációs vagy
közigazgatási reformprogram esetében nem lesz elég a projekt formális
lezárását közölni. Szükség lesz szerződésekre, teljesítési igazolásokra,
kifizetési adatokra, ellenőrzési nyomokra és adott esetben mintavételes
bizonyításra is. szvsz Az idő szűke miatt a meglévő cégek fognak sok megrendelést kapni
Itt ez a sortminta, mi más lenne!? Az egy szép szépen épül még év elején 40 körül, mostanában 55- 58 körül. Remélem év végére stabilan 60 meglesz 😃 Hát basszus, nagyon nyögvenyelős ez, már gyakorlatilag forgalom sincs ,mi lesz itt holnap 😟 Bízva bízzunk!!
Lehet, de én úgy látom, hogy az egyes meghúzások után egyre magasabb aljakon fordul, ami szerintem jó jel. A múltkor ~62-49 Ft most ~62-ről szerintem 55 Ft alá nem fog már lemenni. De ez csak szerény véleményem, nem befektetési tanács :)
Én erre számítok : A jelenlegi politikai "tisztogatásnak" ( cégek áttekintése, közbeszerzések, pénzek kiszervezése, stb , " EGYETÉRTEK VELE !!!!!! ) , nem lesz elszenvedője a DELTA . NEM tett bele semmit a NER, nem nőtt a cég úgy mint más NER cégek, ÁRFOLYAM mondhatni a 0 !!!!!!! Számítógépek eladásából és Egyetemek okosításából nem tettek annyi pénzt zsebbe amiből sokat vissza kellet volna osztani, ESETLEG. Tehát a DELTA nem lesz a "listán ", szerintem !!!!!!! Maga a DELTA jó cég, ÉRTÉKES, SOK-SOK részvénnyel a TŐZSDÉN, ÉRTÉKET képvisel. Szerintem lesz GAZDÁJA. Tisztességes piacon még nagyobb érték. NEM vádolok senkit semmivel, elmélkedem,gondolkodom. jelenleg jobban érdekel a politikai játszma mint az árfolyam. HA tisztul a kép,akkor remélhetőleg az árfolyam is követni fogja szvsz. ui: Az,hogy mi volt idáig számomra NEM számít. ÚJ ALAPOK,erre kell építkeznünk, A DELTA cégnek is.
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.