Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Most akkor csőd, kivezetés vagy elzálogosítás? Könyörgöm döntsétek el hogy mivel riogattok itt. Mindegy, csak legyetek következetesek mert ti is bele gabalyodtok a végén. Amúgy voltunk könyvet nézni és már 6 játékosnál van 64 %. Valaki durván bevásárolt az elmúlt fél évben. 220 játékos van 100 - 999k darab között. A nagy vásárlón kívül az eleje nem változott érdemben.
Ez haladás.Pár évvel ezelőtt csak 15 % volt.A kh amúgy is elég vaskalapos ,néha túlszabályoznak és pl csak a standard illetve a prémium kategóriában tudsz vásárolni.Az áraik is magasak,mégis náluk vagyok én is,mert megbízhatóak és nem daytradelek hanem hosszabb távon fektetek be( 5 év kb) Sok sikert a Te sikered a miénk is lesz..
Felhívtam a K&H-t, és tájékoztattak, hogy a Delta papír úgy van beállítva náluk, hogy csak azokat a megbízásokat fogadja el amelyek ötven százaléknál nagyobb mértékben nem térnek el az aktuális árfolyamtól. Mivel az én limit áram 100 forint felett volt, ezért érvénytelenítették a megbízást. -------------------------- A "jóindulatúnaknak" köszönhetően, lehet, hogy ez az utolsó konstruktív hozzászólásom a topikban.
Bár én nem tudom megnyitni, de 30-an már megnézték a fotót! Ez azért jelzi, hogy bár nagynak tűnik a nyugalom (érdektelenség), azért sokan figyelik csendben a fejleményeket. :)
Köszönöm a megtisztelő véleményedet! Szerinted örökké 70 forint alatt marad? Ha egy pozi bedögleni látszik, akkor akár veszteséggel is likvidálható. Ha május végéig kívánok esélyt adni egy 2024. októberben nyitott pozinak, az senkinek sem fáj.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.