Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
210 es árfolyammal 28 mrd cuccal nem kellett volna megkajaztatni a befektetőket. Ezen kívül nincs gáz 😂 Várd tovább a stabil fejlődést ha bírja a gyomrod😂 De egyébként simán jó hogy nincs bevezetve. De ugye azt írták h azon vannak hogy a bevezetés megrortenjen. Szval igazodj el rajta hogy marad ennyi vagy igazat mondanak hogy azon vannak h bevezessek.
Miért? Pillanatnyilag 101 millió részvény van a piacon, ami úgy 7 mrd kapitalizációt jelent. Pont annyit, mint amit kb a Delta ér. A többi részvény momentán csak sajtpapír, annyit ér mint a játékpénz a Gazdálkodj okosanban. Ha a nyomdázott cucc 30-40%-át közkezesítik (vagyis a befektetők nyakába szórják) sokkal rosszabb lenne a helyzet. Így még van esély a továbbiakban egy stabil növekedésre párhuzamosan a Delta, mint cég fejlődésével. Szerintem.
A befektetők rábasznak, Pappék dutyiba. Jól fog kinézni a deltás story. Már biztos, hogy fingjuk nem volt róla, amikor bcs rávette őket, hogy miként kell a tőzsdén szerepelni. Első körben egy szakembert kellett volna megfizetni, aki minden szabályt ismer. Mondjuk az hamar lelépett volna, amikor látja hogy akarják felültetni a befektetőket. Most kellene rákényszeríteni a deltát,hogy a kamu 210-es áron kötelező vételi ajánlatot tegyen. Csak sajnos pont ezt meszelte el az MNB. Ebből nem tudom, hogy jönnek ki jól a rv-esek.
Yep! Már rég fel kellett volna jelenteni őket mindnehol ahol csak lehet van egy két ezer befektető itt. De csak azért ha ők ba@zakadnak mi is tudunk jeligére.(erős alapokkal) Kicsit érezzék a törődést ok is ne csak mi másfél éve. Mrd az mindnekinek mrd ezt ne feled , de én is remélem hogy a kamu megy. Ha nem akkor nagy cumi ágon van mindneki. Ilyen kártérítés meg ilyenek felejtsd is el még frissiben ha oda kerülne a sor szvsz.
Ezeket egytől-egyig börtönbe kell tenni, kedzve az ötletgazdával és a feleségével, hiszen BCs el volt tiltva cégügyektől. Úgyhogy ott mindketten megfoghatók. Milliárdokkal dobálóznak, emberek százait, ezreit verik át, és semmi következménye? Szerencsétlen set-es vezetőt egyből elmeszelták
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.