Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
5 8 honapot kb a totalis csúcs eleresere gondoltam, 2 de inkabb 3 nagy menettel tobb stoppal vissua tesztekkel. Ugy hiszem 1 2 heten belul 200 400 lehet, ott kell tokosnek lenni es tartani 🙂
Sztem nem kell 5-8 hónap, h ez az árfolyamon is látszódjon , látod milyen gyorsan történnek itt a dolgok, most éppen 1 hét alatt durván háromszoroztunk 40-116..
Egyetértek! En totalisan ev végére jovo tavaszra tettem be a komolyabb esemenyeket, addig mielott kitort a frász. Lépés kényszerbe kerültek a virus miatt, es minden penzcsatorna adott lett! Nagyon varom a fejleményeket, erdekes 5 8 honapunk lesz, remelem!
Én 6 8 ezerre saccoltam kb, es abbol nagyjából 10 20% biztosan az IT vonalba mehet (a tol z ig) Nem vagyok az IT be benne, de egy eü - oktatás - digitalizacio komplett kiepeitese (de nyilvan tág ez a fogalom) biztos par szaz mrd. És nincs megemlitve a tobbi jó idő.
10.000 milliárd Ft nagyságrendű lehet a gazdaságmentő csomag, melynek jelentős részét a jegybank fogja állni. Jujj ! Elemzők szerint a válság egyik nyertese az IT szektor lehet !
2000-4000 MRD Ft közé várják / várták a szakértők a csomag értékét. Vélhetően rohamtempóban készül és változik napról napra. Hamarosan kiderül. BÉT kapitalizáció jelenleg: 6420 MRD FT. Arányaiban szigorúan saját becslés alapján 700-800 MRD FT-ot várnék BÉT cégekhez (közvetett vagy közvetlen formában - pl: bértámogatás, céltámogatások stb vs. tulajdonszerzés vagy közvetlen tőkebevonás).
Tényleg, honnan vetted ezt a hülyeséget ? 2018-ban a hivatalos gdp forintban számolva 42662 milliárd + múlt évi növekmény 4,9=44752. 1345 milliárd az akárhogy is számolom csak 3 százalék körül van, miközben az elemzők legalább 2000 milliárdot vártak. Én tényleg számolok
A végtelenségig nem lehet maszatolni meg trükközni , ez egy ideig lehet érdek, de egy pont után fel kell fedni a lapokat mert mindenkinek ez az érdeke.. aztán jöhet a meló!
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.