...még Colombo Úr hiányzikkkkk......Labanc Úr nem erdemes a vaterlossal vitatkozni-csak az o meglatása a tökéletes- - ....én is inkabb most lekísérem a pomposomat vmi-vel.
Imád hazudni, ferdíteni a mesemondó, tucatszor elmondtam, hogy már rég nem a hónapok óta ismert dekadára, hanem a lengyel piacra való lehetséges belépés miatt tart a rally, de úgy néz ki komoly szövegértési gondjai vannak egyeseknek...
Farkas Ur szerint van epdum...az nincs a tobbi van amúgy de mellette van még kb 7 papirom...itt 760 a legmagasabb vetelem....most épp 1 papirbol megyek ki...ha megveszik...ki van rakva mint egy jo portéka...de abbol is 2000 et megtartottam még...
Ezt is Mesemondótól hallottad? Gondolom ha ő mondja biztosan igaz... 2 rés is van, a lengyeles hír miatt rövid-középtávon max az első betöltése várható. A labanc réstől már túl messze van, de még így is jóval közelebb mint a kis waterlootól
Szerintem Te is tudod hogy sajnos a fórumon (és nem kifejezetten ebben a toipikban) nem a mondandót hanem a személyt like-olják/dislike-okják. Mondjuk én örülök hogy szerinted is felfele van az irány.
Úgy tűnik a mínuszolók még ebben sem értenek velem egyet, azaz szerintük már jön is korrekció... új szintje ez már a szektának, amikor már saját maga ellen beszél...
Változatlanul tartom azt a véleményem hogy semmi sem nő az égig, és aki hamar akar meggazdagodni az ugyanolyan gyorsan koppanhat nagyot... már a kezdetektől kifogásoltam, szakmai alapon is az állandó waterloozást, főleg ilyen rövid távra... Látom mostmár "kis" waterloo van helyette (nagyon szellemes xd), ami viszont még így is majdnem 100%-os hozamemelkedést ígér alig több mint 1 év múlvára... De tudod mit, mostmár nem érdekel, itt mindenki érett felnőtt, úgy beszélhetitek fel egymást felőlem ahogy akarjátok...
Appeninn real